Τα πιο διάσημα γεννητούρια της ελληνικής showbiz το 2016 [Photos]

Τα πιο διάσημα γεννητούρια της ελληνικής showbiz το 2016 [Photos]



Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες διάσημοι που έγιναν γονείς το 2016. Συγκεντρώσαμε τα πιο διάσημα γεννητούρια του χρόνου που φεύγει και σου τα παρουσιάζουμε.






Η γέννηση της κόρης του Αντώνη Κανάκη έγινε χωρίς να το πάρουμε είδηση αλλά μετά τον ερχομό της ο πανευτυχής μπαμπάς το γιόρτασε με ροζ μπλουζάκι on air!


Μανούλα μέσα στο 2016 έγινε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που το μεσημέρι της 18ης του Φλεβάρη έφερε στον κόσμο την κόρη της Λυδία με καισαρική.






Τη χρονιά που πέρασε έφερε στον κόσμο τον μικρό Νέστορα η Σοφία Καρβέλα.






Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο φέτος και η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα Social Media δίνει συμβουλές μητρότητας σε νέες μανούλες. , Η Δούκα και ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς δεν είχαν μάθει το φύλο του μωρού, αφού ήθελαν αυτό να είναι έκπληξη.






Το τέταρτο παιδάκι τους, τον βενιαμίν της οικογένειας, υποδέχτηκαν το 2016 Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς.






"Γεννήσαμε έναν κούκλο" είχε γράψει και η μανούλα Κατερίνα Καραβάτου στον ερχομό του δεύτερου παιδιού της με τον Κρατερό Κατσούλη.






Γεννητούρια στο 2016 και για την Αλίκη Κατσαβού. την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά. Τη χρονιά που φεύγει ήρθε στον κόσμο ο μικρός Φοίβος κάνοντας ευτυχισμένους τους γονείς του που όπως λένε ετοιμάζονται να του δώσουν αδελφάκι... Οψόμεθα.






Μανούλα για πρώτη φορά έγινε το 2016 η διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά. Δυο χρόνια περίπου μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Ανδρίτσο, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.






Τον Ιούλιο έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της η Καλομοίρα. Πλέον τα δίδυμα έχουν αδελφούλα που ακούει στο όνομα Αναστασία-Καλομοίρα.






Το πρώτο παιδί της έφερε στον κόσμο το καλοκαίρι του 2016 η γνωστή δημοσιογράφος, καρπό του έρωτά της με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη.






Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 11:10 η Βάσω Κολλιδά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.



Χαρές στο 2016 και για τη Βικτόρια Χαλκίτη που έγινε μαμά για πρώτη φορά μετά από χρόνια προσπαθειών με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η 42χρονη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτα και γάμου της με τον Γιώργο Σταμπόλη.

tff.gr