Θάνατοι Ελλήνων ηθοποιών που συγκλόνισαν το πανελλήνιο...

Θάνατοι Ελλήνων ηθοποιών που συγκλόνισαν το πανελλήνιο...

Με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής Λάσκαρη το Youweekly.gr σας κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν. Ηθοποιοί που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή. Ηθοποιοί που έφυγαν νωρίς. Ηθοποιοί που η απώλειά τους τάραξε το Πανελλήνιο.


Αυτές οι δέκα περιπτώσεις ηθοποιών που έφυγαν από τη ζωή, πραγματικά μας τάραξαν στο παρελθόν. διαβάστε παρακάτω...


Ελευθερία Βιδάκη: Ηταν Μάρτιος του 2004, όταν ένοικοι πολυκατοικίας στην Αγία Παρασκευή βρήκαν το άψυχο κορμί της 37χρονης ηθοποιού που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον τέταρτο όροφο. Στο ερώτημα των ανακριτικών αρχών «γιατί αποφάσισε να αυτοκτονήσει μια ηθοποιός που από επαγγελματικής πλευράς ήταν επιτυχημένη και δεν έδειχνε να έχει κάποια προβλήματα» την απάντηση φέρεται να έδωσε ο σύζυγός της: «Η επιλόχειος κατάθλιψη την οδήγησε σε αυτό το απονενοημένο διάβημα».


vid


Την άνιση μάχη με τον καρκίνο έχασε χθες, Τρίτη 12 Ιουλίου 2016, η ηθοποιός που έκανε καριέρα τη δεκαετία του '80, Λίντα Γίγα.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Καίτη Φίνου, λέγοντας: «Ένα κορίτσι των 80s έφυγε σήμερα από την ζωή. Η ηθοποιός Λίντα Γίγα υπέκυψε στην αρρώστια που την ταλαιπωρούσε από τα μέσα του '90. Καλό σου ταξίδι κορίτσι μου».

giga


Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2008. Πρωί, λίγο μετά τις 8. Οι δημοσιογραφικές, ενημερωτικές εκπομπές αναφέρονταν σε ένα φρικτό έγκλημα στο Παγκράτι, στην οδό Μετεώρων, στον πέμπτο όροφο. Δεν πέρασε πολλή ώρα και όλοι μιλούσαν για την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Στις 7 το πρωί η οικιακή βοηθός είχε βρει το άψυχο σώμα του , κατακρεουργημένο με 21 μαχαιριές. Το Πανελλήνιο συγκλονισμένο παρακολουθεί το δράμα της οικογένειας του δημοφιλούς ηθοποιού.


ser


Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή η Νατάσσα Μανίσαλη.

Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο η Νατάσα Μανίσαλη έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά «Εμείς και Εμείς».

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός πάλευε ενάντια στον καρκίνο και μάλιστα έχασε αρκετά αγαπητά της πρόσωπα εξαιτίας του. Μιλώντας το 2011 στο People είχε πει για τον θάνατο του πατέρα της που έπασχε από καρκίνο, αλλά εξομολογήθηκε και τη δική της περιπέτεια.

mani


Το νήμα της ζωής του Δημήτρη Βογιατζή κόπηκε το περασμένο Σάββατο από τα ίδια του τα χέρια ως μια πράξη απελπισίας στο βουβό δράμα που ζούσε. Τον άτυχο 42χρονο ηθοποιό βρήκε κρεμασμένο η πολυαγαπημένη του μητέρα που υπέστη μεγάλο σοκ, όπως και όλα τα οικεία του πρόσωπα μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός της αυτοχειρίας.


vog

Μέσα στο Πάσχα του 2016, ο Γιάννης Αγγελάκης, ηθοποιός και make up artist των επωνύμων, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.


agg


Έφυγε από την ζωή η γνωστή Πρεβεζάνα ηθοποιός Ευτυχία Τσαμποδήμου, την οποία θυμόμαστε μέσα από τα περάσματα που είχε κάνει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως το Cheek to Cheek.


tsa


Ο θάνατός της σε ηλικία μόλις 43 χρόνων σόκαρε το πανελλήνιο. Η Γεωργία Αποστόλου (Ζέτα για τους φίλους της) που αγαπήσαμε μέσα από την ελληνική τηλεόραση, όπως όλα δείχνουν πέθανε νικημένη από τον καρκίνο.


apo


Για τη γειτονιά των αγγέλων έφυγε το βράδυ της Τρίτης (21/5/2013) ο Τόμας Πρωτόπαπας, μετά από δύο μήνες σκληρής μάχης για να κρατηθεί στη ζωή μέσα από την εντατική του ΚΑΤ.

Ο 25χρονος ηθοποιός έπαθε σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε, ενώ η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στο Πανελλήνιο, που όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσε συγκινημένο τη μεγάλη μάχη που έδινε, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας (17/3).

Ήταν πρωί Κυριακής και ο Τόμας κατευθυνόταν στην Αττική οδό προς το στούντιο, όπου είχε το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή «Dr Cook». Σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει, όταν ένα όχημα τύπου βαν της Αττικής Οδού έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.

tom


Κωνσταντίνος Παπαχρόνης: Έχασε τη ζωή του στα 31 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα το Δεκέμβριο του 2008 που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 2ας Δεκεμβρίου 2008 στο κέντρο της Αθήνας, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Ξενοφώντος στο Σύνταγμα. Οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του επί της Αμαλίας με κατεύθυνση προς Συγγρού, κινούμενος κανονικά, όταν ΙΧ που βγήκε από την οδό Ξενοφώντος τον χτύπησε με αποτέλεσμα να ανατραπεί το δίκυκλο.


pap


womenonly.gr


Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Οι καλύτερες στιγμές της Ζωής Λάσκαρη στον ελληνικό κινηματογράφο! Οι ρόλοι που την στιγμάτισαν…

H φωτογραφία που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας: Ρεβεγιόν 1985, η Ζωή , η Αλίκη, η φράση που ειπώθηκε και η γούνα που χαρίστηκε

Ζωή Λάσκαρη: Αυτοί είναι οι άντρες της ζωής της!