Τι κάνουν και πώς είναι σήμερα οι εγχώριες σταρ του \'90; Δεν θα τις αναγνωρίζετε!

Τι κάνουν και πώς είναι σήμερα οι εγχώριες σταρ του \'90; Δεν θα τις αναγνωρίζετε!
Υπήρξαν σταρ και για μια ολόκληρη δεκαετία πρωταγωνίστησαν στα εξώφυλλα περιοδικών. Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, παρουσιάστριες που τη δεκαετία του 90 ήταν οι μεγάλες σταρ της δεκαετίας του 90. Ωστόσο, με το πέρασμα των χρόνων οι περισσότερες είτε αποσύρθηκαν εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας είτε αποσύρθηκαν οι προβολείς από πάνω τους. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κάποιες από τις μεγάλες σταρ της δεκαετίας του 90 και σου παρουσιάζουμε πώς είναι σήμερα!

Η Τάνια Καψάλη έκανε μεγάλη επιτυχία ως "Τατιάνα Δράκου" στη Λάμψη, ενώ πρωταγωνίστησε και σε αρκετές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Όταν παντρεύτηκε και απέκτησε το παιδί της αποφάσισε ότι ο ρόλος της μητέρας είναι πιο σημαντικός κι έτσι σταδιακά αποσύρθηκε, ενώ ασχολήθηκε με άλλα πράγματα

tania

Η Φιλίππα Μάθιους υπήρξε κορυφαίο μέλος της "dream team" των μοντέλων της δεκαετίας του 90. Ωστόσο, στο απόγειο της καριέρας της, το 1996, εγκατέλειψε την Ελλάδα λόγω παράφορου έρωτα. Η Μάθιους ακολούθησε στην Αυστραλία τον Έλληνα επιχειρηματία Άλεξ Θοδωρίδη, με τον οποίο παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά.

mat

Η Ίνα Λαζοπούλου ξεχώρισε αμέσως τόσο με τη σέξι εμφάνιση της, όσο και με την ιδιαίτερη προφορά της. Μάς συστήθηκε ως ηθοποιός, στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι, ενώ τα τελευταία χρόνια ελάχιστα ακούμε και μαθαίνουμε για εκείνη

ina

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη ήταν ένα από τα κορίτσια του "3,2,1 ΑΝΤ1" που είχε προκαλέσει ντόρο με τη δήλωση της ότι ήταν παρθένα. Η χυμώδης Άννα Μαρία παντρεύτηκε, έγινε μανούλα και σήμερα η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με εκείνη της δεκαετίας του 90.

am

Η Πόπη Χατζηδημητρίου ήταν παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ και μια διαφωνία της με το κανάλι άνοιξε το λαμπρό δρόμο για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια είχε στη συνέχεια κάποιες τηλεοπτικές συνεργασίες, αλλά παραμένει σταθερή αξία στα ερτζιανά. Αποφεύγει τις πολλές κοσμικότητες και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι μετρημένες.

po

Από τα κορυφαία μοντέλα της δεκαετίας του 90 η Μαρίνα Τσιντικίδου, η οποία στις μεγάλες δόξες της δοκιμάστηκε ως παρουσιάστρια και ηθοποιός. Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τους προβολείς της δημοσιότητας, ενώ τον τελευταίο καιρό είναι φουλ ερωτευμένη.

tsin

Η Βίκυ Χαρίτου υπήρξε η πρώτη "μούσα" του Φοίβου. Κι ενώ είχε όλα τα φόντα για μια λαμπρή καριέρα στην ποπ μουσική, εκείνη άλλαξε προσανατολισμό. Σήμερα ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου διδάσκει σε Σχολή.

xar

Η Κατερίνα Γιατζόγλου ακόμα και σήμερα παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, μην πούμε είναι και καλύτερη από τη δεκαετία του 90, που ήταν από τα ονόματα της τηλεόρασης.

gia

Η Μαίρη Μηλιαρέση ξεκίνησε ως μοντέλο, αλλά έκανε επιτυχία ως παρουσιάστρια. Ειδικά το "Ρουκ Ζουκ" θεωρείται από τα καλύτερα παιγνίδια που πέρασαν στην τηλεόραση. Κι ενώ είχε καλές επαγγελματικές προτάσεις, εκείνη αποφάσισε να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με το μεγάλωμα της κόρης της. Και δεν το μετάνιωσε.

ma

Η Ελευθερία Ρήγου ήταν από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της μικρής οθόνης, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε πετυχημένες σειρές. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια αποσύρθηκε, ενώ κάποια προσωπικά προβλήματα, αλλά και θέματα υγείας, της πρόσθεσαν πολλά κιλά, κάνοντας την αγνώριστη με την εικόνα που μας είχε συστηθεί στα μέσα της δεκαετίας του 90.

ri

Η Σαμπρίνα ήταν η σταρ της ποπ σκηνής κυρίως στις αρχές της δεκαετίας του 90. Με το πέρασμα των χρόνων, το όνομα της έπαιζε λιγότερο στα πράγματα της δισκογραφίας, αν και η ίδια ποτέ δεν εγκατέλειψε το τραγούδι, που είναι και η μεγάλη της αγάπη.

sa

Η Μυρτώ Αλικάκη έκανε τρελή επιτυχία ως "Αναστασία", αλλά η ίδια δε θέλησε να "εξαργυρώσει" την επιτυχία, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι. Στη συνέχεια συμμετείχε σε επιλεγμένες δουλειές στην τηλεόραση, έκανε κυρίως θέατρο, παντρεύτηκε απέκτησε δύο παιδιά και ασχολήθηκε και με άλλες δραστηριότητες εκτός θεάτρου, το οποίο υπηρετεί μέχρι σήμερα.

mu

Η Βίκυ Κουλιανού, η top των top μοντέλων, δεν περιορίσθηκε στις δάφνες της πασαρέλας. Δοκιμάστηκε στο θέατρο, την τηλεόραση, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι και σχεδιάστρια μόδας.

kou

womenonly.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Καταστράφηκαν! Οι Έλληνες και ξένοι διάσημοι που έχασαν μέχρι και τα σπίτια τους στην κρίση


20 διάσημες που εξομολογήθηκαν ότι δέχτηκαν βία- Ποιες κινδύνευσαν σωματικά

Η κατάρα του ’16: Οι 21 διάσημοι Ελληνες και ξένοι που «έφυγαν» σε 4 μήνες! [photos]