Οι τηλεοπτικοί έρωτες που έσπασαν όλα τα ταμπού!

Οι τηλεοπτικοί έρωτες που έσπασαν όλα τα ταμπού!
Λατρεμένες τηλεοπτικές σειρές που άγγιξαν το θέμα του έρωτα, όμως αυτού του έρωτα που πάει ενάντια σε κάθε κατεστημένο. Θρησκεία, ηλικία, οικογενειακές σχέσεις, φυλή... Οι ερωτευμένοι της TV έσπασαν όλα τα ταμπού. Ας τους θυμηθούμε μαζί...

Πόσα χτυποκάρδια μαζί τους!

Η θρυλική "Λάμψη" του Νίκου Φώσκολου ξεκίνησε το 1991 στον Ant1 και συνεχίστηκε για 14 (!) κύκλους. Άπειροι οι έρωτες -παράνομοι και μη- που είδαμε στον καιρό της όμως εδώ ξεχωρίζουμε αυτόν της "Βίρνας" Κάτιας Δανδουλάκη με τον "Αλέξη" Κώστα Σπυρόπουλο, γιο του συζύγου της, "Γιάγκου Δράκου".

la

Η 45άρα "Φανή" Ταμίλα Κουλίεβα ερωτεύεται παράφορα τον "Βαγγέλη" Αιμίλιο Χειλάκη, κολλητό φίλο του γιου της, "Σωκράτη" Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. "Η ζωή που δεν έζησα" (Mega 1998).

fa

"Να με προσέχεις" (Mega 2000), Η "Έλλη", Βαλέρια Χριστοδουλίδου, ανάμεσα σε δυο αδέλφια, τον "Αλέξανδρο" Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον "Κωνσταντίνο" Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

ale

Ο έρωτας του "πατέρα Ιωάννη" Σταύρου Ζαλμά και της "Δέσποινας Απέργη" Θεοφανίας Παπαθωμά έμεινε στην ιστορία. "Άγγιγμα ψυχής" (Ant1 1998).

ag

Παράνομος έρωτας γεμάτος ταμπού στην αγαπημένη κωμωδία "Είσα το ταίρι μου" (Mega 2000). Ο κούκλος "Αντώνης" Αλέξης Γεωργούλης ερωτεύεται την όχι και τόσο αντικειμενικά όμορφη "Στέλλα" Βίκυ Σταυροπούλου, αρραβωνιαστικιά του μεγάλου του αδελφού.

ta

"Θα βρεις τον δάσκαλό σου" (Ant1 2005). Η μαθήτρια "Μαρίζας" Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο καθηγητής της "Θάνος Ποντίκης" Μάριος Αθανασίου "παλεύουν" καιρό με τα συναισθήματά τους, αλλά εις μάτην!

mar

Η "Μαρία" Πέμη Ζούνη ερωτεύεται παράφορα τον κατά πολύ μικρότερό της "Φίλιππo" Χριστόφορο Παπακαλιάτη, με τον οποίο είναι επίσης ερωτευμένη η κόρη της, Ιωάννα Παππά. "Κλείσε τα μάτια" (Mega 2003).

kle

"Ψίθυροι καρδιάς" (Mega 1997). Ένα κεφάλαιο μόνος του ο έρωτας της τσιγγάνας "Ερατούς", την οποία ενσαρκώνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον "μπαλαμό Αντώνη" Απόστολο Γκλέτσο.

psi

Ένας μεγάλος έρωτας έναντι στο ταμπού της θρησκείας αυτή τη φορά. Ο μουσουλμάνος "Μουράτ" Μέμος Μπεγνής και η χριστιανή "Χριστίνα" Θάλεια Ματίκα τους έχουν όλους εναντίον τους. "Μη μου λες αντίο" (Ant1 2004).

mu

Δύο οικογένειες που τις χωρίζει βαθύ μίσος... Μια βεντέτα που κρατάει έναν αιώνα... Τώρα επιστρέφει η κόρη εκείνου που, 20 χρόνια πριν, αναζωπύρωσε με έναν παράνομο έρωτα τη μεγάλη αυτή βεντέτα, με αποτέλεσμα να χυθεί πολύ αίμα και από τις δύο οικογένειες. Στο κέντρο του δράματος η "Μαρία" Φαίη Ζαφειράκου και ο "Σήφης" Κώστας Σόμμερ. "Της Αγάπης Μαχαιριά" (Ant1 2006).

max

"Dolce Vita" (Mega 1995). Απίθανος ο έρωτας της ώριμης "Χριστίνας Μαρκάτου" Άννας Παναγιωτοπούλου με τον αγαπημένος της κόρης της, αρχικά, και πολύ νεότερό της, "Αντώνη" Θανάση Ευθυμιάδη.

dol

Η "Άννα" Βάνα Μπάρμπα ερωτεύεται τον "Κώστα" Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος είναι όχι μόνο άτακτο παιδί αλλά και αδελφός του άντρα της. Μεγάλο μπέρδεμα! "Το σημάδι του έρωτα" (Mega 1998).

sim

"Λαβ Σόρι" (Mega 1994). Η αστή γιατρός "Λίλη" "παθαίνει την πλάκα της" με τον "Σάκη τον υδραυλικό" Τάσο Χαλκιά και δεν μπορεί να το "χωνέψει" ούτε η ίδια.

lav

Και το πιο πρόσφατο "Μπρούσκο" (Ant1 2013), όπου ο Κύπριος "Αχιλλέας" Ανδρέας Γεωργίου και η κρητικοπούλα "Μελίνα" Ελένη Βαΐτσου ζουν ένα φλογερό Night stand ενώ και οι δυο γιορτάζουν τα bachelor parties τους και εκεί αρχίζουν όλα... Παντρεύονται τους αρραβωνιαστικούς τους, όμως η ζωή τους ξαναφέρνει κοντά και...

btou

Ο Αλβανός "Ίλια" Κώστας Σόμμερ και η γυναίκα του αφεντικού, "Βασιλική Βραχνού" Λίνα Σακκά ερωτεύονται παράφορα ενάντια σε όλους. "Η αγάπη ήρθε από μακριά" (Ant1 2001).

al

"Ο απών" (Mega 1995). Ο "Σήφης" Μηνάς Χατζησάββας λείπει πάντα από το σπίτι του και η σύζυγός του, "Ελένη" Θέμις Μπαζάκα έρχεται πολύ κοντά στον κολλητό του φίλο "Στάθη" Γιάννη Μπέζο. Πολύ κοντά όμως...

apwn

Το Νησί" (Mega 2010). Η "Άννα" Ευγενία Δημητροπούλου, παντρεμένη με τον άρχοντα "Ανδρέα Βανδουλάκη" Γιάννη Στάνκογλου, ζει έναν παθιασμένο και αρρωστημένο έρωτα με τον "άτακτο" ξάδελφό του, "Μανόλη Βανδουλάκη" Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος όμως θα ζητήσει το χέρι της αδελφής της, "Μαρίας" Γιούλικα Σκαφίδα.

ni

"Αναστασία" (Mega 1993). Η θρυλική σειρά συνώνυμο του μοιραίου πάθους. Η "Αναστασία" Μυρτώ Αλικάκη "άναψε φωτιές" στον πατέρα "Παύλο" Μηνά Χατζησάββα αλλά και στον γιο του, "Αλέξανδρο" Άλκι Κούρκουλο.

ana

 

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

22 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που έχουν έως και 50 χρόνια μικρότερες συντρόφους!

Τρομακτικές αλλαγές! Οι διάσημοι που παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές επεμβάσεις

Οι Ελληνίδες celebrities που πέρασαν τα 50 με μαγιό! Δείτε τα κορμιά τους στην παραλία

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Έρχεται ο πελαργός! Αγαπημένος Έλληνας πρωταγωνιστής θα γίνει πρώτη φορά πατέρας

Ημέρα πένθους για τη Ναταλία Γερμανού -Ο θάνατος που γονάτισε την παρουσιάστρια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε -Τι της συνέβη;