Από τηλεοπτικές διαφημίσεις, στην παρουσίαση μόδας του Μega και στο εξωτερικό...Το δημοφιλές μοντέλο, Κατερίνα Παράσχη μας συστήνεται...

Από τηλεοπτικές διαφημίσεις, στην παρουσίαση μόδας του Μega και στο εξωτερικό...Το δημοφιλές μοντέλο, Κατερίνα Παράσχη μας συστήνεται...
Πρωταγωνίστησε στο τελευταίο διαφημιστικό της σοκολάτας ΙΟΝ, αλλά και στην επίδειξη μόδας του Oscar de la Renta. H Κατερίνα Παράσχη είναι ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο από τη Ζάκυνθο που έχει ήδη ανοίξει τα φτερά της για μακρινούς προορισμούς

Είδε την τελευταία διαφήμιση της σοκολάτας ΙΟΝ ως την πιο γλυκιά πρόκληση που είχε ποτέ στη ζωή της. Τα γυρίσματα κράτησαν μία ολόκληρη μέρα και εκείνη έδειξε να το απολαμβάνει, καθώς η σοκολάτα είναι η απόλυτη ανάμνηση που κουβαλά από τα παιδικά της χρόνια. «Είναι η επιβράβευση για ό,τι καλό κάναμε ως παιδιά στην καθημερινότητά μας», λέει με νοσταλγική διάθεση. Τελειώνοντας το σχολείο στη Ζάκυνθο, η Κατερίνα έδωσε εξετάσεις και μπήκε στα ΤΕΙ Εργοθεραπείας. Παρόλο που οι γονείς της διέθεταν ενοικιαζόμενα δωμάτια, εκείνη δεν θέλησε ποτέ να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Αντιθέτως, ήρθε στην Αθήνα και αναζητώντας τον δικό της δρόμο γράφτηκε στη σχολή της και παράλληλα ξεκίνησε να δουλεύει στο πρακτορείο μοντέλων Ace, όπως αναφέρει το protothema.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μουστάκα: Αποδεικνύει ότι εκτός από κορμί έχει και άλλα ταλέντα

Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, η 22χρονη Ζακυνθινιά κατάφερε σε χρόνο μηδέν να μπει στον χώρο και να ξεχωρίσει. Ετσι, πρωταγωνίστησε στην επίδειξη μόδας του Oscar de la Renta και των Mi-Ro ενώ πήρε μέρος σε πολλές διαφημίσεις. Στη συνέχεια έγινε το κύριο πρόσωπο σε σποτάκια γνωστών εταιρειών, όπως Cosmote, Ιntersport, Εurolife, καθώς και γνωστής φαρμακευτικής εταιρείας. «Μου αρέσει να υποδύομαι ρόλους και να παίρνω θέση μπροστά από την κάμερα μετρώντας τις δυνάμεις μου», λέει η ίδια για την εμπειρία. «Ισως και γι’ αυτόν τον λόγο όταν φέτος μου έγινε η πρόταση να λάβω μέρος παρουσιάζοντας τη μόδα στην πρωινή εκπομπή του MEGA την αποδέχτηκα με χαρά», εξομολογείται.

Ο χώρος της τηλεόρασης είναι για την Κατερίνα ένας μελλοντικός στόχος και ήδη προετοιμάζει προσεκτικά τα βήματά της σκοπεύοντας να καταθέσει μαζί με έναν φίλο της συγκεκριμένη πρόταση για την επόμενη σεζόν: «Εχουμε στο μυαλό μας μια ιδέα που θα ήταν ευτυχής συγκυρία αν γινόταν αποδεκτή και την πραγματοποιούσαμε. Καμιά φορά δεν χρειάζεται να είσαι εξπέρ του είδους για να βρεις κάτι που θα κάνει εντύπωση στον κόσμο», υποστηρίζει.

Με στόχο το εξωτερικό

Η Κατερίνα Παράσχη αγαπά το μόντελινγκ, αλλά δεν επιθυμεί να εγκαταλείψει την εργοθεραπεία. Ισα-ίσα που θέλει να ταιριάξει τις δύο αυτές δραστηριότητες. Σκέφτεται μάλιστα να ειδικευτεί στην αποκατάσταση ατόμων μετά από ατύχημα και να ανοίξει τους ορίζοντές της μένοντας για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό. «Την περίοδο εκείνη αναγκαστικά θα γίνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά μου», παραδέχεται και συνεχίζει: «Θα βρεθώ σε μια τέτοια πόλη μόνο και μόνο για να συνεργαστώ με μεγάλους οίκους και να αποκτήσω έναν πιο διεθνή προσανατολισμό, ο οποίος ομολογουμένως χρειάζεται αν θέλεις να ξεφύγεις από τα στενά όρια της Ελλάδας και να βάλεις τον πήχη πιο ψηλά».

Το βάπτισμα του πυρός το πήρε πέρυσι, πάντως, πηγαίνοντας για διακοπές στο Μαϊάμι. Εκεί τη σταμάτησε στον δρόμο μια σχεδιάστρια, τη ρώτησε αν είναι μοντέλο και της ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια της εταιρείας beachwear Μοn A Mer. «Hταν μια απρόσμενα εξαιρετική εμπειρία», λέει χαμογελώντας.

Δείτε ακόμη: Κάποτε ηταν Ελληνίδες Star και παρουσιάστριες! Σημερα 5 καταπληκτικά κορίτσια αγνοούνται…