Τους βγήκε το όνομα! Αυτοί είναι οι διάσημοι που έχουν κάνει το κέρατο \"επάγγελμα\"

Τους βγήκε το όνομα! Αυτοί είναι οι διάσημοι που έχουν κάνει το κέρατο \
Φυσικά και δεν είναι λίγοι οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ που έχουμε μάθει πως έχουν απατήσει την σύντροφο ή τον σύντροφο τους δεν είναι όμως λίγοι και εκείνοι που το έχουν κάνει... σύστημα και παρακάτω θα μάθεις ποιοι είναι αυτοί.


2 Διαβάστε παρακάτω...


Πριν το δεσμό του με την Σιένα Μίλερ ο Τζουντ Λο υπήρξε παντρεμένος με την Σάντι Φροστ. Όταν ο Λο και η η Φροστ χώρισαν το 2003 φήμες περί απιστίας κυκλοφόρησαν ως η αιτία του διαζυγίου τους και φυσικά ο Λο ποτέ δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις φήμες αυτές. Όσο ήταν αρραβωνιασμένος με την Σιένα Μίλερ είχε μια παράνομη σχέση με την νταντά των παδιών του Ντέζι Ράιτ η οποία πούλησε στον Τύπο την ιστορία και εκείνος απολογήθηκε δημόασια στην Μίλερ.

Η ηθοποιός Κλερ Ντέινς γνώρισε τον τραγουδιστή Μπεν Λι το 1997 από την ηθοποιό Γουανόνα Ράιντερ. Η Ντέινς και ο Λι έμειναν μαζί μέχρι το 2003, οπότε και κυκλοφόρησε η φήμη πως είχε δεσμό με τον Μπίλι Κράνταπ. Η Κλερ Ντέινς και ο Μπιλι Κράνταπ ξεκίνησαν τον παράνομο δεσμό τους το 2003, στα γυρίσματα του Stage Beauty και ενώ η επί 8 έτη φίλη του Κράνταπ ήταν τότε 7 μηνών έγκυος στο παιδί τους ενώ το 2007 η Ντέινς τον απάτησε με τον Χιού Ντάνσι με τον οποίο παντρεύτηκε το 2009.

Και ο Τζέσι Τζέιμς είναι ένας από εκείνους που κερατώνουν επανειλημμένως αφού όσο ήταν παντρεμένος με την αγαπημένη ηθοποιό Σάντρα Μπούλοκ βγήκαν στην επιφάνεια πολλά ... κέρατα. Μόλις έχασε τη Μπούλοκ βρέθηκε στην αγκαλιά της Κατ Βον Ντι σύμφωνα με την οποία εκείνος την κεράτωσε αρκετές φορές με διαφορετικές γυναίκες αποδεικνύοντας πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει.



Ο διάσημος παίκτης του γκόλφ Τάιγκερ Γουντς παραδέχτηκε δημόσια πως απάτησε τη σύζυγό του Έλιν, με δεκάδες ερωτικές συντρόφους- περισσότερες από 100- ενώ έχει περάσει χρόνο και σε κλινικής αποτοξίνωσης από το σεξ.



Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι απατούσε την Τία Λεόνι για χρόνια πριν ζητήσει επαγγελματική βοήθεια για τον εθισμό του στο σεξ το οποίο τον έστειλε σε κλινική αποτοξίνωσης, ενώ η ειρωνεία είναι πως η σειρά στην οποία έπαιζε τον γυναίκα που δεν είναι άλλη από το Californication έκανε τεράστια επιτυχία.



Ο ηθοποιός Τζακ Νίκολσον έχει την φήμη πως είναι ένας από τους πιο μεγάλους γυναικάδες του Χόλιγουντ και όταν είχε δεσμό με την Αντζέλικα Χιούστον φήμες τον ήθελαν να έχει σχέση και με την Ρεμπέκα Μπρουσάρντ. Μάλιστα σύμφωνα με τις φήμες ο διάσημος ηθοποιός την είχε απατήσει πολλές φορές στη διάρκεια της σχέσης τους όλα τα 16 χρόνια που ήταν μαζί και μάλιστα έχει πει πως έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 2000 γυναίκες.



Ο γάμος του Ντένις Κουέιντ και της Μέγκ Ράιαν φημολογείται πως έληξε εξαιτίας του παράνομου δεμσού της Ράιαν με τον Ράσελ Κρόου αλλά και ο Ντένις δεν υπήρξε πιστός σε εκείνη για πάρα πολύ καιρό. Μάλιστα ο Κουέιντ ξαναπαντρεύτηκε μετά το διαζύγιο του με την Ράιαν σύμφωνα με το TMZ αλλά αποδείχθηκε πως και ο γάμος αυτός... ναυάγησε εξαιτίας της απιστίας του Κουέιντ.

Φήμες θέλουν τον Άστον Κούτσερ να κερατώνει διαρκώς την Ντέμι Μουρ στη διάρκεια της σχέσης τους. Πρώτα τα ήταν η Μπρίτνεϊ Τζόουνς με την οποία έκαναν έρωτα στο σπίτι που έμενε με την Μουρ και τα τρία της παιδιά. Μετά ήταν η Σάρα Λίαλ με την οποία εκείνος κοιμήθηκε στην έκτη επέτειο του με την Ντέμι Μουρ και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες περιτπώσεις που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας...



Και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κατέστρεψε τη σχέση του με τη Μαρία Σράιβερ εξαιτίας της απιστίας του ενώ το σκάνδαλο με την οικονόμο του σπιτιού του Πάτι Μπένα η οποία αποκάλυψε στον Σβαρτσενέγκερ ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της, μόλις το 2011 έφερε το τέλος του γάμου του με την Μαρία Σράιβερ.



Kαι ο ριάλιτι σταρ Ντιν Μακ Ντερμόντ έχει βαρύ ιστορικό στο θέμα της απιστίας. Το 2005 υπήρξε παντρεμένος με την Mary Jo Eustace από το 1993 και είχαν μαζί δύο παιδιά ενώ το 2005 στα γυρίσματα στης ταινίας Mind Over Murder γνώρισε την Τόρι Σπέλινγκ η οποία ήταν και εκείνη παντρεμένη την περίοδο εκείνη. όπως φαίνεται όταν γνωρίστηκαν οι δυο τους είδαν πεταλουδίτσες και ζήτησαν διαζύγιο και οι δύο έτσι ώστε να είναι μαζί και να παντρευτούν το 2006.Πολλά reality shows και τέσσερα παιδιά αργότερα μαθεύτηκε πως εκείνος της απατούσε στον Καναδά και χρειάστηκε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ.

πηγή: womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Διαζύγιο Βαρδινογιάννη – Αλοιμόνου: Οι μάρτυρες κλειδί και η κηδεμονία των παιδιών – Ποιος θα τα αναλάβει τελικά;

Παρασκήνιο! Βαρδινογιάννης-Αλοιμόνου: Πως γνωρίστηκαν, γιατί και πότε χώρισαν! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Αποκάλυψη! Στην δημοσιότητα η κατάθεση της Αλοιμόνου εναντίον Βαρδινογιάννη: «Δεν έχω να στεγάσω τα παιδιά μου κι εκείνος….»