Τρανταχτές περιπτώσεις διασήμων που οι συντρόφοι τους τους κεράτωσαν με τους κολλητούς τους!

Τρανταχτές περιπτώσεις διασήμων που οι συντρόφοι τους τους κεράτωσαν με τους κολλητούς τους!
Όταν ο Πίντερ έγραφε το διάσημο έργο του Προδοσία, στο οποίο ένας άνδρας κοιμάται με την γυναίκα του κολλητού του φίλου, δεν περίμενε πως με την πάροδο των χρόνων αυτό θα αποτελέσει... επιδημία!

Λίγο η ελευθεριότητα στις σύγχρονες σχέσεις, λίγο η απενοχοποίηση των πάντων και ουκ ολίγες φορές έχουμε βρεθεί μπροστά σε ερωτικά τρίγωνα διασήμων καλλιτεχνών. Η αλήθεια όμως είναι πως αισθανόμαστε λίγο αμήχανα όταν σ΄αυτά εμπλέκονται φίλοι και κολλητοί φίλοι του ζευγαριού και όταν στο βωμό του έρωτα θυσιάζονται φιλίες μιας ολόκληρης ζωής!

Τα παραδείγματα αυτών που απάτησαν τους συντρόφους τους με φίλους τους, ή αυτών που κοιμήθηκαν με τις γυναίκες των κολλητών τους δεν είναι λίγα στην εγχώρια και διεθνή σόουμπιζ.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις! Από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη Εβελίνα Παπούλια έως την Κάμερον Ντίαζ και τον Τζουντ Λο.



Μας εξέπληξε ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος όταν σε συνέντευξή του δήλωσε πως η γυναίκα που είχε στο παρελθόν αρραβωνιαστεί στην πενταετία αποδείχθηκε ότι ήταν άμυαλη, καθώς «πήγε» με κάποιον φίλο του!



Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μάς ξεπερνάς, καθώς αποκάλυψε ότι εκείνος έφερε κοντά την πρώην σύζυγό του Έρση Ξενάκη με τον καλό του φίλο Πέτρο Μπούτο, με αποτέλεσμα τον γάμο τους!



H Taylor Swift και η Katy Perry ήταν τόσο κολλητές όσο δε φαντάζεστε. Η Swift έβγαινε με τον John Mayer το 2009, και έχασε τα λογικά της (και τη φίλη της) όταν η Perry της τον έκλεψε!



Αλλόκοτο ερωτικό τρίο αποκάλυψε πρόσφατα και η Εβελίνα Παπούλια, όταν σε συνέντευξή της είπε πως κολλητή της έχει φλερτάρει σύντροφό της. Αναφορικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το συγκεκριμένο περιστατικό, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν με ενόχλησε. Για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία το πώς θα το αντιμετωπίσει ο σύντροφός και πώς η φίλη θα συνειδητοποιήσει ότι ήταν μια ατυχής στιγμή!».



"Έπιασα τον σύντροφό μου στα πράσα, με τη φίλη μου, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!" εξομολογήθηκε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου



O Hulk Hogan έκανε ουκ ολόγες φορές σεξ με την γυναίκα του κολλητού του Bubba, Heather Clem. Ο αστικός μύθος μάλιστα λέει πως ο Hogan ζήτησε από τον Bubba να κοιμηθεί με τη γυναίκα του και εκείνος συμφώνησε! Μόνο που όντας αφελής δεν φαντάστηκε πως θα υπήρχε μία κάμερα στο δωμάτιό του, η οποία και θα διέρρεε λίγο αργότερα! Το αποτέλεσμα; Ο Bubba χρωστά στο φίλο του 140.00 επειδή εξέθεσε τα προσωπικά του δεδομένα.



To 2010, o Alex Rodriguez, o διάσημος παίχτης του baseball player έβγαινε με την Kate Hudson, μέχρι που συνάντησε τη φίλη της Cameron Diaz.

Οι κολλητοί τραγουδιστές Niall Horan και Ed Sheeran ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα, την επίσης τραγουδίστρια, Ellie Goulding. Αυτή αρχικά τα «εφτιαξε» με τον Sheeran και στην συνέχεια τον κεράτωσε με τον Horan!

Δείτε ακόμη: Όταν οι celebrities ήταν έγκυες και κανείς δεν πήρε χαμπάρι την κοιλιά τους!



O Jude Law και η αρραβωνιαστικιά του Sienna Frost προσέλαβαν το 2004 την Daisy Wright, γιατί τους φάνηκε η ιδανική… νταντά! Πράγματι ήταν τρομερή με τα παιδιά και ταυτόχρονα ανέπτυξε φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι. Ωστόσο, ο Law το προχώρησε λίγο παραπάνω και έκανε και σχέση μαζί της!



Εδώ η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη, καθώς ο Γούντι Αλεν δεν κεράτωσε τη Μϊα Φάροου με την κολλητή της φίη, αλλά με τη θετή τους κόρη!



H Hilary Duff Και ο Aaron Carter έβγαιναν από το 2002, όταν η φίλη της Lindsay Lohan εμφανίστηκε στο προσκήνιο και έκλεψε την καρδιά του άτακτου Carter!



Τα κολλητά φιλαράκια Τομ Κρουζ και Τζέιμι Φοξ έχουν ένα μεγάλο κοινό. Την Κέιτι Χολμς! Οι φήμες θέλουν τον Φοξ να έχει κρυφές σχέσεις με την Χολμς επί σειρά ετών, ακόμη και μετά τον χωρισμό του Κρουζ με την Χολμς.



Το 2010 η Eva Longoria ανακάλυψε πως ο σύζυγός της Tony Parker την κεράτωσε με τη γυναίκα του κολλητού του συμπαίχτη Erin Barry!



Ο ριάλιτι σταρ και παρουσιαστής των Χ-Factor και American Idol Simon Cowell ήταν αδελφικός φίλος με τον μεσίτη Andrew Silverman έως το 2013, όταν ο δεύτερος τα «έφτιαξε» με τη γυναίκα του! Μάλιστα το παράνομο ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και απέκτησαν και παιδί!



Σόκαραν οι αποκαλύψεις της Άντζελας Δημητρίου, όταν περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς έπιασε τον διάσημο σύντροφό της με τον φίλο τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι: «Τον ξέρετε πολύ καλά! Πάρα πολύ καλά! Πώς το έμαθα; Τον είδα! Ήμουν μέσα στο σπίτι κι αυτός ήταν μέσα στο σπίτι και ο άλλος ήταν μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα και ο άνθρωπός μου ήταν στο σαλόνι με τον φίλο του και βλέπανε ταινία. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να τα σπάσω όλα μέσα στο σπίτι και να βγω έξω να φωνάξω βοήθεια»!

tff.gr

Δείτε ακόμη: Οι ξεχασμένοι έρωτες της showbiz – Ούτε οι ίδιοι δεν θυμούνται οτι υπήρξαν ζευγάρι!

Δείτε ακόμη: Πρώην ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έγιναν μαλλιά-κουβάρια για την περιουσία!