Η Victoria Beckham είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα! Την αντιπαθούν, την αγαπούν αλλά σε όλους αρέσει να αναφέρονται στο όνομά της γιατί ξέρει να κρατάει το ενδιαφέρον γύρω από αυτό!

Η Victoria έχει τον τρόπο της! Και μπορεί να έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για την ζωή της, μπορεί, όμως, να υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν τα γνωρίζετε…

Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα και τα ανακαλύψαμε. Μερικά μας εξέπληξαν…

1)  Το 1982, σε ηλικία 8 ετών, η Victoria μαζί με την μητέρα της πήγε να δει την ταινία «Fame». Μόλις βγήκε έξω από τον κινηματογράφο, ήξερε ότι ήθελε να γίνει σαν την Coco και να χορεύει τέλεια.

2)  Το πρώτο συγκρότημα που συμμετείχε ήταν το «Persuasion», το οποίο αποτελούσαν δύο αγόρια και η Victoria. Το μοναδικό τους τραγούδι που ακούστηκε και έκανε επιτυχία ήταν το «Be the one».  Στη συνέχεια βρήκε μια αγγελία για ένα άλλο γκρουπ. Πήγε, πέρασε την οντισιόν και έγινε μέλος του γυναικείου συγκροτήματος «Spice Girls». Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Δείτε ακόμη: Βικτώρια Μπέκαμ: Ποζάρει με την κόρη της φορώντας μαγιό – Μία ασυνήθιστη εμφάνιση!

3)  Όταν έκανε καριέρα ως τραγουδίστρια, ήταν αρραβωνιασμένη με τον Marc Wood. Παρά το γεγονός, ότι δεν της συμπεριφερόταν ωραία, εκείνη τον λάτρευε. Τον χώρισε, μόνο όταν έχασε το ραντεβού για το τραγούδι «Wannabe». Το θεώρησε λάθος του και του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

4)  Η Victoria δεν γεννήθηκε πλούσια, γι’  αυτό και εργαζόταν για να βγάλει τα ως προς το ζην. Έχει εργαστεί στην προώθηση της εφημερίδας Daily Mail καθώς και σε κατάστημα με αρώματα.

5)   Από τα εφηβικά της χρόνια μέχρι και σήμερα ταλαιπωρείται από την ακμή. Τότε χρησιμοποιούσε make up για να την καλύπτει, σήμερα έχει ανακαλύψει πιο προηγμένες μεθόδους.

6) Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Victoria ήταν υπέρβαρη, όταν ήταν έφηβη. Στην πορεία διαπιστώθηκε ότι πάσχει από το σύνδρομο των πολυκιστικών ωοθηκών, που της πρόσθετε κιλά. Έδωσε μεγάλη μάχη με τα κιλά και την ζυγαριά, ακόμα και όταν ήταν στις Spice Girls.

7)  Όταν τέλειωσε το σχολείο, πήγε στην οντισιόν για το μιούζικαλ «Bertie». Παρά το γεγονός, ότι η φωνή της δεν ήταν… αριστούργημα και το γνώριζε πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

8) Χωρίς καμία αμφιβολία, η Victoria Beckham είναι μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο. Και όμως… το 2007 βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Mr.Blackwell με τις πιο κακοντυμένες της χρονιάς.  Μεγάλο πλήγμα για την εικόνα της.

9) Είναι κουμπάρα με τον Sir Elton John, την Elizabeth Hurley και την Eva Longoria.

10)  Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η Victoria είχε πολύ χιούμορ. Δυστυχώς, δεν μας έχει αφήσει να το ανακαλύψουμε. Στις συνεντεύξεις της είναι πολύ «κρύα» και στις φωτογραφίσεις δεν σκάει χαμόγελο.

11)  Έχει λάβει δύο περίεργα δώρα. Η φίλη της Heidi Clum την εφοδίασε με cupcakes για ένα χρόνο και όταν συμπλήρωσε το 34ο έτος της ηλικίας της, ο David της αγόρασε έναν αμπελώνα!

Δείτε ακόμη: Επιτέλους! Η Victoria Beckham άλλαξε στυλ…!

loading...