Βρήκαμε τα κιλά και το ύψος των \"κορμιών\" της ελληνικής showbiz! Θα εκπλαγείτε...

Βρήκαμε τα κιλά και το ύψος των \

Είναι σέξι και διαθέτουν από τα καλογυμνασμένα κορμιά της showbiz...


Κάποιες με κόπο κατάφεραν να τα αποκτήσουν και άλλες με τρόπο. Στη συντριπτική πλειοψηφία, όμως, οι διάσημες κυρίες του τόπου έχουν αποκτήσει τα εντυπωσιακά κορμιά με σωστή διατροφή και γυμναστική.

Έτσι, διατηρούν σταθερό το βάρος του. Και μπορεί μία κυρία εκτός από την ηλικία να μην τη ρωτάνε για το ύψος και το βάρος, εμείς είπαμε να γίνουμε λίγο αδιάκριτοι...Διαβάστε παρακάτω...

Ψάξαμε και βρήκαμε ποιο είναι το ύψος και το βάρος διάσημων κυριών. Ιδού!

Από τις ψηλές κυρίες της showbiz - 1.78 - η Φαίη Σκορδά διαθέτει και από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά. Και ας έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Η παρουσιάστρια ζυγίζει 59 κιλά και τρώει τα πάντα!



Για το βάρος της Δέσποινας Βανδή κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα. Ωστόσο, η τραγουδίστρια προσέχει πολύ τη διατροφή της, ασκείται καθημερινά - τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει βάλει στη ζωή της και το τζόκινγκ - κι έτσι καταφέρνει να παραμένει σταθερά στα 53 κιλά, με ύψος 1.68. Βέβαια, όταν δεν έχει εμφανίσεις, το ρίχνει λίγο έξω, προσθέτοντας 2 με 3 κιλά παραπάνω, που όμως τα χάνει αμέσως.



Η Σάσα Σταμάτη έχει ύψος 1. 83 (χωρίς τακούνια εννοείται) και ζυγίζει μόλις 62 κιλά.





Και για το βάρος της Ελένης Φουρέιρα έχουν υπάρξει διάφορα σχόλια, αφού η σιλουέτα της είναι αρκετά αδύνατη. Ωστόσο, η σέξι τραγουδίστρια εδώ και πολλά χρόνια είναι σταθερή στα 53 κιλά, ενώ έχει ύψος 1.70.



Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τους αθλητικούς τύπους, με αδυναμία στα θαλάσσια σπορ. Στο παρελθόν είχαν γραφτεί διάφορα σχόλια για τα κιλά της, αλλά η παρουσιάστρια δεν έχει ανάγκη από κακίες. Διαθέτει ένα υγιές και καλογυμνασμένο σώμα. Ζυγίζει γύρω στα 61 κιλά και έχει ύψος 1.71, πριν την εγκυμοσύνη της φυσικά!





Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αναφερθεί στα κιλά της, έχοντας παραδεχτεί ότι μία περίοδο είχε προσθέσει αρκετά στη σιλουέτα της. Με σωστή διατροφή και άθληση έχασε περίπου 10 κιλά και πλέον ζυγίζει σταθερά 52 κιλά. Έχει ύψος 1,72





Το "κορμί" της ελληνικής showbiz, Κατερίνα Στικούδη ζυγίζει 56 κιλά και έχει ύψος 1.76.





Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για χρόνια υπήρξε αθλήτρια του στίβου, ενώ γυμνάζεται καθημερινά. Διαθέτει ένα υγιές και καλογυμνασμένο σώμα. Ζυγίζει 57 κιλά κι έχει ύψος 1.70.



Η Βικυ Καγιά έχει ύψος 1,77. Προτού μείνει έγκυος ζύγιζε 55 κιλά, στα οποία επανήλθε μετά τη γέννηση της κόρης της. Εξάλλου, προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της και στην εγκυμοσύνη είχε πάρει λίγα κιλά και τώρα που είναι έγκυος πάλι λογικά θα έχει αλλάξει το βάρος της!



Η Μαίρη Συνατσάκη μετά τη συμμετοχή της στο DWTS έβαλε το χορό στη ζωή της, ενώ γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά. Έτσι έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο κορμί. Η παρουσιάστρια διαθέτει τις ιδανικές αναλογίες.... ζυγίζει περίπου 57 κιλά με ύψος 1.68.





Η Τζένη Μπαλατσινού διατηρεί σταθερά εδώ και χρόνια το βάρος της στα 55 κιλά, ενώ έχει ύψος 1.75





Από τις καλογυμνασμένες της showbiz είναι η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός γυμνάζεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα, ενώ το μυστικό της διατροφής της είναι τα πολλά φρούτα. Ζυγίζει σταθερά 54 κιλά, ενώ το ύψος της 1,72.





H Κατερίνα Παπουτσάκη ζυγίζει 59 κιλά, ενώ έχει ύψος 1.73.





Η Έλλη Κοκκίνου στο παρελθόν είχε δώσει τη δική της μαζί με τα κιλά. Ωστόσο, με σωστή διατροφή και σκληρή προπόνηση, ξεπέρασε τα προβλήματα και διαθέτει πλέον ένα από τα εντυπωσιακά κορμιά της showbiz. έχει ύψος 1.65 και ζυγίζει 56 κιλά.





Η εντυπωσιακή Αλέκα Καμηλά έχει ύψος 1,79 και είναι σταθερά στα 62 κιλά.