Ζουν ανάμεσά μας! Οι άπλυτες του Χόλιγουντ - Τις πλησιάζεις και λιποθυμάς!

Ζουν ανάμεσά μας! Οι άπλυτες του Χόλιγουντ - Τις πλησιάζεις και λιποθυμάς!
Κάθε αξιοπρεπής κομμωτής γνωρίζει ότι από τα μυστικά για να έχεις υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι να μην τα λούζεις καθημερινά. Πολλές είναι οι διάσημες που έχουν συμφωνήσει μ’ αυτή την θεωρία...

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως δε διστάζουν να μη λούσουν τα μαλλιά για ολόκληρες ημέρες, ενώ τα εντυπωσιακά τους χτενίσματα με την πλούια κόμη κάνουν πολλές από τις …κοινές θνητές να αναρωτιούνται αν πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.,,

Εμείς συγκεντρώσαμε λοιπόν μια λίστα με δέκα διάσημες κυρίες που προτιμούν το λαδωμένο μαλλί από και αποφεύγουν το σαμπουάν.



Κιμ Καρντάσιαν: Έχει εκμυστηρευτεί σε θαυμαστές της ότι λούζεται κάθε 3-5 μέρες γιατί θέλει να αποφύγει να ταλαιπωρήσει τα μαλλιά της με τα σαμπουάν. Έχει μάλιστα βρει και ένα ..φανταστικό κόλπο για να μην καταλαβαίνουμε ότι περιφέρεται ως … λαδοπόντικας! Αφού τα ισιώσει με το ειδικό ισιωτικό ψαλίδι τα πιάνει σε μια σφιχτή αλογοουρά και είναι έτοιμη για selfies!



Τζένιφερ Άνιστον: Το πατριωτάκι μας έχει εδώ και πολλά χρόνια τα πιο πολυσυζητημένα μαλλιά και κουρέματα στο Χόλιγουντ. Αν νομίζετε ότι χάνει το μισό 24ωρο για να τα έχει τέλεια, είστε γελασμένοι. Η Τζένιφερ λούζεται κάθε 2-3 μέρες και έχει υιοθετήσει την αρχή που λέει ότι «το απλό είναι και το πιο καλό». Μέσα σε 15 λεπτά τα έχει λούσει, τα έχει φτιάξει με τα δάχτυλα και αφήνει να στεγνώσουν φυσιολογικά…



Αμάντα Σέιφριντ: Η πανέμορφη ηθοποιός δεν τα πάει καλά με το λούσιμο, καθώς βρέχει την κεφαλήν μόνο μια φορά την εβδομάδα. Στο εύλογο ερώτημα πως δεν έχει πιάσει ψείρες ή αν γλιστράει στο μαξιλάρι της από το πολύ λάδι η απάντηση είναι το ξηρό σαμπουάν. Χάρη σ΄ αυτό νιώθει καθαρή και τα μαλλιά της μυρίζουν υπέροχα.



Γκουίνεθ Πάλτροου: Λίγο υπερβολική θα χαρακτηρίζαμε την αντίδραση της σούπερ σταρ του Χόλιγουντ μόλις έμαθε ότι τα σαμπουάν περιέχουν μια ουσία που ονομάζεται λαουρυλο-αιθεροθειικό νάτριο που συνδέεται με τοξικότητες και μπορεί να προκαλέσει ακόμα και καρκίνο. Η Πάλτροου απλώς σταμάτησε να λούζεται και έχει το κεφάλι της βρώμικο αλλά …ήσυχο!



Τζέσικα Σίμπσον: Άλλη μια κουκλάρα διάσημη που λούζεται πιο αραιά και από emo σε εφηβική... αποσύνθεση είναι η Τζέσικα Σίμπσον. Ακολουθώντας τις συμβουλές του διάσημου κομμωτή της Κέν Πέιβ για να τα ταλαιπωρεί το λιγότερο δυνατό. Για να κρύψει το αποτέλεσμα της απλυσιάς (πιτυρίδα, λαδωμένο μαλλί κλπ) φοράει καπέλα και εξτένσιονς και αν το πράγμα δεν μαζεύεται με αυτά χρησιμοποιεί και ξηρό σαμπουάν.



Αντέλ: Δεν μας εκπλήσσει και ιδιαίτερα αυτό που μάθαμε για τη διάσημη τραγουδίστρια, ότι δηλαδή δεν χρησιμοποιεί καθόλου σαμπουάν και προτιμάει απλά να τα βρέχει μόνο με νερό. Άλλωστε αρκετές συμπατριώτισες της δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με τέτοια προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι χρησιμοποιεί …μαγειρική σόδα για κάνει τα μαλλιά της πιο ευκολοχτένιστα.



Μιράντα Κερ: Το σούπερ μόντελ έχει από τα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά μαλλιά στο χώρο της μόδας και έχει αποκαλύψει ότι λούζεται μέρα παρά μέρα. Επίσης αποκάλυψε ότι τα ξεπλένει αφού βάλει σαμπουάν και κοντίσιονερ με κρύο νερό γιατί κάτι τέτοιο βοηθάει στη λάμψη τους. Τέλος είναι φαν των μασάζ στο κεφάλι και τα συστήνει ανεπιφύλακτα.



Σίντι Κρόφορντ: Σε πιο φυσιολογικά επίπεδα λούζεται το πρώην σούπερ μοντέλο με 2-3 φορές την εβδομάδα. Η εμπειρία της στο χώρο της ομορφιάς της έχει δώσει μια κάποια σοφία επί του θέματος καθώς τα πιάνει ψηλά όταν κοιμάται και όταν κάνει γυμναστική και επίσης προσπαθεί να μην κάνει άσκοπα πράγματα που θα μειώσουν την υγρασία από τα μαλλιά της.



Τζιτζι Χαντίντ: Ποιος να το περίμενε ότι ένα από τα πιο όμορφα και σέξι μοντέλα θα προτιμούσε να είναι άλουστη για να μη ξηραίνονται τα μαλλιά της. Έτσι λοιπόν λούζεται αραιά και πού και για να μπορέσει να εμφανιστεί στιλάτη κάνει διάφορα κόλπα με αλογοουρές, μπαντάνες, καπέλα και άλλες τέτοιες σκηνοθεσίες που κρύβουν την βρώμικη κεφαλή της.



Τζέιμι Κίνγκ: Το μοντέλο και ηθοποιός θέλει να κρατάει τα πράγματα απλά και αποφεύγει τα πολλά λουσίματα. Οπότε μια, με δύο το πολύ φορές, την εβδομάδα και είναι έτοιμη για να κλέψει την παράσταση.

Πηγή: tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

13 διάσημοι που «σκοτώθηκαν» στα γυρίσματα και έγιναν άσπονδοι εχθροί!

Ποιοι σταρς οδηγούν τα πιο ακριβά αμάξια; [photos]

Πού βρίσκονται και πώς είναι σήμερα οι τραγουδίστριες των μουσικών reality (Photos)