Ζωή Λάσκαρη: Αυτοί είναι οι άντρες της ζωής της!

Ζωή Λάσκαρη: Αυτοί είναι οι άντρες της ζωής της!

Μία από τις ωραιότερες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου υπήρξε η Ζωή Λάσκαρη, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών σκορπίζοντας τη θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα!


Μπορεί τα παιδικά της χρόνια να μην ήταν τόσο εύκολα, καθώς έχασε σε μικρή ηλικία τον πατέρα της, αλλά κατάφερε να σταθεί μόνη της στα πόδια της και να διαγράψει μια λαμπρή καριέρα.


Η σπουδαία ηθοποιός περιτριγυριζόταν από πολλούς όμορφους και πετυχημένους άντρες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή, αλλά η απώλεια του μπαμπά της την έκανε να αναζητά στις σχέσεις της την πατρική φιγούρα που τόσο της έλειπε, όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια! Διαβάστε παρακάτω...

Θα μπορούσαμε να πούμε πως τον πατέρα της τον αντικατέστησε με κάποιο τρόπο ο Φίνος που την έβγαλε επίσημα στον κινηματογράφο και την είχε σαν κόρη του.





"Ο Φίνος με επέβαλε. Δεν θα γινόμουν ηθοποιός αν δεν υπήρχε ο Φίνος. Και κάτι άλλο. Το επώνυμο Λάσκαρη το δανείστηκε ο Φίνος από κάποιον Ιταλό, δεν θυμάμαι ποιον. Αυτός με... βάφτισε Λάσκαρη επειδή το όνομα ήταν εύηχο σε σχέση με το Κουρούκλη".

Ακολούθησε η δόξα, η φήμη, τα χρήματα και οι μεγάλοι έρωτες.

Ένας από αυτούς τους έρωτες ήταν με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος τραγούδησε αποκλειστικά για εκείνη το «Ξανθιά αγαπημένη Παναγιά». «Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης. Ήταν μία πολύ έντονη σχέση, βέβαια, με όλα όσα προανέφερα», είχε δηλώσει η ίδια!




Οι έρωτες έρχονταν ο ένας μετά τον άλλο κι εκείνη αποφασίζει να παντρευτεί. Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πέτρο Κουτουμάνο και φέρνει στο κόσμο τη κόρη της Μάρθα.



Λίγα χρόνια μετά χωρίζει. Ώσπου το 1976 γνωρίζει τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και γίνεται ο δεύτερος σύζυγός της με τον οποίο απέκτησε την δεύτερη κόρη της Μαρία-Ελένη.

Ο δεύτερος γάμος της, κράτησε μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.



Η γνωριμία τους, εντελώς τυχαία. Πήγε ως πελάτισσα στο δικηγορικό του γραφείο, κι αυτό ήταν η αρχή.

Σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, παραγωγοί, πάντα οι άντρες βρισκόταν στη ζωή της. Εκείνη όμως 35 χρόνια δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον άντρα της.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η πρώτη ανάρτηση της κόρης της Ζωής Λάσκαρη, Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, και το σπαρακτικό μήνυμα λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας της!

Τα τελευταία γενέθλια της Ζωής Λάσκαρη και η ευχή που δεν πραγματοποιήθηκε: «Του χρόνου…»

Το σπαρακτικό κείμενο-κατάθεση ψυχής του Χρτήστου Δάντη για τη Ζωή Λάσκαρη: Θυμάμαι την πρώτη μέρα που τη συνάντησα…»