Η ονειρική έπαυλη της Kim Kardasian και του Kanye West

Η ονειρική έπαυλη της Kim Kardasian και του Kanye West
Το λέμε σπίτι αλλά είναι... παλάτι. Κι σε αυτό θα ζουν από εδώ και στο εξής, o Kanye West και η Kim Kardashian!

Το πασίγνωστο power couple του Χόλυγουντ, Kim Kardashian και Kanye West, πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι η πολυτελής έπαυλή τους στο Λος Άντζελες, αποτελεί για εκείνους παρελθόν μιας και είναι πλεόν διαθέσιμη προς πώληση. Και αυτό όχι γιατί το διάσημο δίδυμο αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά γιατί αποφάσισαν να αποκτήσουν ένα σπίτι μεγαλύτερης έκτασης και αξίας.

1

Μπορεί ο βασικός λόγος που ψάχνουν για έξτρα τετραγωνικά να αποτελεί το γεγονός ότι η Kim απέκτησε μόλις το δεύτερο παιδί της, αλλά με δεδομένες τις σούπερ επιτυχημένες καριέρες τους, δεν μας φαίνεται περίεργο που το ζευγάρι θέλει να επενδύσει σε κάτι πιο... ακριβό.

2

3

4

Αναρωτιέστε πώς έφτασαν τόσο νέοι ως εδώ; Η Kim αποτελεί μέλος της πλέον διάσημης τηλεοπτικής οικογένειας της Αμερικής, των Kardashian, το reality show της οποίας, με τίτλο «Keeping up with the Kardashians», φέτος κλείνει δέκα επιτυχημένα χρόνια παρουσίας. Παράλληλα, ο Kanye West, αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρισμένους μουσικούς του χώρου του. Μπορεί το υπεροπτικό ύφος του και οι προκλητικές δηλώσεις του να δημιουργούν χαμό αντιδράσεων στα social media, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο μελλοντικός υποψήφιος Πρόεδρος της Αμερικής (πρόσφατα άλλωστε δήλωσε ότι θα λάβει μέρος στον αγώνα για την θέση αυτή, το 2020) αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς ανερχόμενους -και μη- καλλιτέχνες του χώρου.

Δείτε ακόμη: Πώς να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους στο μικρό σας διαμέρισμα!

5

6

7

Το πασίγνωστο ζευγάρι, γνωστό και με το ψευδώνυμο Kimye, έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης πριν από δύο χρόνια στην Ιταλία σε ένα φαντασμαγορικό και παραμυθένιο γάμο. Κι αν υπάρχει κάτι που τους ενώνει είναι η αγάπη τους προς την Ιταλική αλλά και Γαλλική φινέτσα που είναι ολοφάνερη και στη νέα έπαυλή τους την οποία θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει τις «Βερσαλίες» του Λος Άντζελες.

Δείτε ακόμη: Προτάσεις για να στολίσετε ένα «εναλλακτικό» δέντρο φέτος τα Χριστούγεννα!

8

9

10

Κρυμμένη στην καρδιά μιας έκτασης 14 στρεμμάτων στην περιοχή Hidden Hills, και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από το σπίτι της μητέρας της Kim Kardashian, Kris Jenner, η νέα έπαυλη του ζευγαρίου διαθέτει άρωμα Γαλλίας και περιλαμβάνει δύο πισίνες (η μία μάλιστα έχει ήδη αποκτήσει νεροτσουλήθρες για χάρη της μικρής North), δύο σπα και αμπελώνα. Με βάση όλα αυτά, δε μας φαίνεται καθόλου περίεργο που έδωσαν 20 εκατομμύρια δολάρια για την αποκτήσουν!

11

12

13

Πηγή:spirossoulis.com