Υλικά συνταγής

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 500 γρ. ψιλοκομμένο κοτόπουλο ή γαλοπούλα
  • 800 γρ. ( 2 συσκευασίες) ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 8 τορτίγιες ή 8 αραβικές λεπτές πίτες
  • 1 φλ. τριμμένη γραβιέρα
  • 350 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Για το γαρνιρισμα
  • ψιλοκομμενος μαιντανος

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο για 2′-3′, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και αφήνουμε για 5′ να μαραθούν. Αλατοπιπερώνουμε.

Αποσύρουμε από τη φωτιά. Απλώνουμε τις πίτες στον πάγκο, βάζουμε λίγη γέμιση, πασπαλίζουμε λίγο τυρί. Ρολάρουμε και βάζουμε σε λαδωμένο πυρέξ. Ανακατεύουμε τις ντομάτες με την κρέμα γάλακτος  και τη γραβιέρα, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις πίτες.Ψήνουμε για 20′ στους 200C σε καλά προθερμασμένο φούρνο.

www.argiro.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ