Νομίζετε ότι ξέρετε τον καθημερινό σας κρύο cappuccino;

Όχι πλέον…

Η Starbucks δίνει μια νέα νότα στον καθημερινό μας κρύο cappuccino,

το νέο μέλος της σειράς έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Discoveries®

Αθήνα, Ιούνιος 2015 – Οι Έλληνες λάτρεις του καφέ μπορούν τώρα να απολαύσουν μια γευστική καθημερινή δροσερή τόνωση, όπου και αν βρίσκονται και όποτε το χρειάζονται, με το νέο απόκτημα της σειράς έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Discoveries® των Starbucks.

Αυτό το καλοκαίρι, είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά το έτοιμο προς κατανάλωση κρύο ρόφημα καφέ Starbucks Discoveries® Cappuccino. Αποτελεί έναν δροσερό συνδυασμό πλούσιου espresso, με απαλό και κρεμώδες γάλα και νότες κακάο, ελαφρώς γλυκό, βασισμένο από το πολυαγαπημένο χειροποίητο cappuccino που προσφέρεται σε όλα τα καταστήματα Starbucks.

Ιδανικό για αποθήκευση στο ψυγείο στο σπίτι ή στο γραφείο, το νέο ρόφημα, αποτελεί έναν εύκολο και γευστικό τρόπο για να απολαύσετε κρύο ρόφημα καφέ όποια ώρα θέλετε, όπου και αν είστε. Βασισμένο από τα χειροποίητα ροφήματα που είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Starbucks, έχει φτιαχτεί με υψηλής ποιότητας συστατικά με πιστοποίηση Fairtrade, από τον 100% καφέ Arabica μέχρι τη ζάχαρη και το κακάο που έχουν καλλιεργηθεί, αγοραστεί και πωλούνται μέσα από ηθικές διαδικασίες.

STARBUCKS DISCOVERIES_CAPPUCCINO_l

Τα κρύα ροφήματα καφέ Starbucks Discoveries®, συμπεριλαμβανομένου του νέου Starbucks Discoveries® Cappuccino διατίθενται και διανέμονται στην Ελλάδα από την Arla Foods Ελλάς και είναι διαθέσιμα στα ψυγεία επιλεγμένων καταστημάτων δικτύων σούπερ μάρκετ, καθώς και σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης, όπως mini market και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα. Θα τα βρείτε σε συσκευασία κυπέλλου 220ml.

Ο Patrick Lundell, διευθυντής Ανάπτυξης Καναλιών Πώλησης της Starbucks Coffee Company EMEA, δήλωσε σχετικά: «Πολύ συχνά ακούμε από τους πελάτες μας ότι θέλουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ροφήματα καφέ και εκτός των καταστημάτων μας. Προσφέροντας την πλούσια γεύση και πολυπλοκότητα των αυθεντικών καφέδων μας σε συνδυασμό με ένα απολαυστικό δροσερό τελείωμα σε κάθε γουλιά, η σειρά έτοιμων προς κατανάλωση Starbucks Discoveries® δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αυτό ακριβώς: να απολαύσετε τα αγαπημένα μας κρύα ροφήματα καφέ Starbucks στο σπίτι, στην καθημερινή σας μετακίνηση ή ακόμα και ανάμεσα στις συναντήσεις σας. Αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσετε κάτι νέο και να τονωθείτε δροσερά μέσα στη μέρα σας».

Αυτό το καλοκαίρι, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το νέο κρύο ρόφημα καφέ Starbucks Discoveries® Cappuccino,καθώς και όλες τις γεύσεις της σειράς, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Το νέο Starbucks Discoveries® Cappuccino έρχεται να προστεθεί στις 3 άλλες γεύσεις της σειράς κρύων ροφημάτων καφέ. Κάθε μια γεύση προσφέρει της παγκοσμίως γνωστή ποιότητα και γεύση των κλασσικών χειροποίητων ροφημάτων των Starbucks.

ΝΕΟ Starbucks Discoveries® Cappuccino

Το κρύο κύπελλο Starbucks Discoveries® Cappuccino είναι ένα έτοιμο προς κατανάλωση γευστικό ρόφημα καφέ πουμπορείτε να απολαύσετε εύκολα όποτε θέλετε, όπου και αν είστε.

Αυτό το Καλοκαίρι, η Starbucks® παρουσιάζει το νέο Starbucks Discoveries® Cappuccino στην Ελλάδα. Βασισμένο από τα χειροποίητα ροφήματα που είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Starbucks, το κρύο ρόφημα καφέ Starbucks Discoveries® Cappuccino είναι φτιαγμένο από τον αυθεντικό μας καφέ Espresso Roast, που χαρακτηρίζεται για την πολυπλοκότητα και την πλούσια γεύση του.

Τα κρύα ροφήματα καφέ Starbucks Discoveries® αποτελούν τον τέλειο δροσερό τρόπο για να τονωθείτε μέσα στην ημέρα σας, ανά πάση στιγμή σε όποιο μέρος και αν είστε.

Βασισμένο από τα χειροποίητα ροφήματα που είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Starbucks, έχει φτιαχτεί με υψηλής ποιότητας συστατικά με πιστοποίηση Fairtrade, από τον 100% καφέ Arabica μέχρι τη ζάχαρη και το κακάο που έχουν καλλιεργηθεί, αγοραστεί και πωλούνται μέσα από ηθικές διαδικασίες.

Όλα τα κρύα ροφήματα καφέ Starbucks Discoveries®, είναι φτιαγμένα με 100% καφέ Arabica με πιστοποίηση Fairtrade, τους ίδιους κόκκους που χρησιμοποιούμε ως την καρδιά όλων των ροφημάτων μας με βάση τον espresso στα καταστήματα Starbucks. Η ολοκληρωμένη σειρά των κρύων ροφημάτων Starbucks Discoveries® περιλαμβάνει Seattle Latte, Chocolate Mocha and Caramel Macchiato.

Starbucks Discoveries® Seattle Latte

Βασισμένο στο πιο δημοφιλές ρόφημα των καταστημάτων μας, αυτός ο κλασικός συνδυασμός υψηλής ποιότητας καφέ Starbucks® με γάλα, είναι εμπνευσμένο από την πατρίδα των Starbucks το Σιάτλ, Ουάσιγκτον, το μέρος όπου ξεκίνησαν όλα στο ιστορικό Pike Place Market. Το παραδοσιακό latte ελαφρώς πιο γλυκό, είναι φτιαγμένο με τον καφέ Starbucks® Espresso Roast, τους ίδιους κόκκους που χρησιμοποιούμε ως την καρδιά όλων των ροφημάτων μας στα καταστήματα Starbucks.

STARBUCKS DISCOVERIES_SEATTLE LATTE_l

Starbucks Discoveries® Chocolate Mocha

O καφές Starbucks® Espresso Roast προσθέτει μια πολυπλοκότητα και ένταση στην κρύα εκδοχή αυτού του αγαπημένου ροφήματος που προσφέρουμε στα καταστήματά μας. Νότες καβουρδισμένου espresso ισορροπούν απόλυτα με το πλούσιο κακάο, ζάχαρη και κρεμώδες γάλα, δημιουργώντας ένα απολαυστικό ρόφημα καφέ.

STARBUCKS DISCOVERIES_ CHOCOLATE MOCHA_l

Starbucks Discoveries® Caramel Macchiato

Φτιαγμένο με Starbucks® Espresso Roast, το κρύο ρόφημα καφέ Caramel Macchiato αποτελεί έναν μοναδικά απολαυστικό συνδυασμό έντονου espresso καφέ με κρεμώδες γάλα και γεύση γλυκιάς καραμέλας.

STARBUCKS DISCOVERIES_CARAMEL_l

Τα κρύα ροφήματα Starbucks Discoveries®, διατίθενται και διανέμονται στην Ελλάδα από την Arla Foods Ελλάς και είναι διαθέσιμα στα ψυγεία επιλεγμένων καταστημάτων δικτύων σούπερ μάρκετ, καθώς και σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης, όπως mini market και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα. Θα τα βρείτε σε συσκευασία κυπέλλου 220ml.

Πληροφορίες για τα Starbucks:

Από το 1971, η εταιρεία καφέ Starbucks έχει δεσμευθεί για τη συγκομιδή και το καβούρδισμα, μέσα από ηθικές διαδικασίες, της καλύτερης ποιότητας καφέ ποικιλίας Arabica παγκοσμίως. Σήμερα, με καταστήματα σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία είναι ο κορυφαίος προμηθευτής και πωλητής εξαιρετικής ποιότητας καφέ παγκοσμίως. Μέσα από τη σταθερή μας αφοσίωση στην τελειότητα και στις κατευθυντήριες αρχές μας, δίνουμε πνοή στη μοναδική Εμπειρία Starbucks για κάθε πελάτη μας, μέσα από κάθε κούπα καφέ. Για να μοιραστείτε μαζί μας αυτή την εμπειρία, επισκεφθείτε τα καταστήματά μας ή τις ιστοσελίδες www.starbucks.com, & www.starbucks.com.gr ή www.starbucksonthego.com.

Πληροφορίες για την Arla Foods Ελλάς 

Η Arla Foods Ελλάς, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ευρώπη με έδρα την Δανία, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται τα έτοιμα προς κατανάλωση ροφήματα καφέ με το εμπορικό σήμα Starbucks. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Arla επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.arlafoods.gr.

 


 

loading...