Το καλοκαίρι τώρα στο σπίτι σου με 4 απλά βήματα!!!

Το καλοκαίρι τώρα στο σπίτι σου με 4 απλά βήματα!!!
Αν μετράς αντίστροφα για τις διακοπές ή –ακόμη περισσότερο- αν δεν πας καθόλου, δες πώς μπορείς να φτιάξεις… ατμόσφαιρα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι

Φωτογραφίες παντού:
Είτε δικές σου από προηγούμενα καλοκαίρια είτε αποκόμματα από περιοδικά ή υλικό από τα διάφορα σόσιαλ μίντια που πέφτουν στην αντίληψή σου, οι χαρούμενες καλοκαιρινές εικόνες θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις αυτές τις όποιες δύσκολες στιγμές νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο. Και μπορείς να τις βάλεις οπουδήποτε. Από κάδρα και κορνιζούλες μέχρι το ψυγείο με μαγνητάκια Ακόμη και στον καθρέφτη του μπάνιου μπορείς να κολλήσεις μερικές. Εκεί να δεις ταξίδια..

Γεμάτα βάζα:


Έχε στο σπίτι σου πάντα φρέσκα λουλούδια. Όσο δύσκολο και αν είναι να τα διατηρήσεις αρκετά με τις καλοκαιρινές ζέστες, τα λουλούδια -και αυτής της εποχής- είναι σίγουρο ότι θα φτιάχνουν τη διάθεσή σου κάθε φορά που θα πέφτει επάνω τους το βλέμμα σου. Αρκεί βέβαια να μην είσαι αλλεργική και μετά... τρέχουμε!

Φρούτα, βιταμίνες και χρώμα:


Για τα φρούτα του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά πράγματα. Ένας θησαυρός, τόσο ως προς τη γεύση και τα θρεπτικά στοιχεία τους όσο και ως προς το "χάρμα οφθαλμών" τους. Κράτησέ τα δροσερά, κόψ'τα ή στύψ'τα σε πολύχρωμους και γευστικούς χυμούς ή ακόμη ακόμη χρησιμοποίησέ τα ως ντεκόρ παντού. Σε αυτό το κομμάτι βέβαια χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί λόγω ζέστης τα φρούτα δεν είναι και πολύ ανθεκτικά.

Φρεσκάρισμα στο... περιτύλιγμα:


Τώρα που είναι και εποχή εκπτώσεων, εκμεταλλεύσου την περίσταση και αγόρασε καινούρια αξεσουάρ για το μπαλκόνι ή την κουζίνα σου. Ένα καινούριο τραπεζομάντηλο, ένα νέο σετ σερβίτσια, ένα κερί ή ένα ριχτάρι θα σε κάνουν να νιώσεις απόλυτα ανανεωμένη. Ειδικά αν δεν έχεις πληρώσει και μια περιουσία... Και καλές διακοπές!


womenonly.gr