Πάρε ιδέες: καπκέικς στη θέση της γαμήλιας τούρτας - τόσο λαχταριστά!!!

Πάρε ιδέες: καπκέικς στη θέση της γαμήλιας τούρτας - τόσο λαχταριστά!!!
Η γαμήλια τούρτα δεν είναι απλά ένα γλυκό, είναι εξίσου σημαντική με το νυφικό, τις γόβες και το χτένισμα σε μια από τις σημαντικότερες ημέρες της κοινής σας ζωής ενώ όπως και κάθε τι άλλο, αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα και το στιλ κάθε ζευγαριού. Αν λοιπόν η πολυόροφη λευκή τούρτα με γιρλάντα δε σας ταιριάζει, μπορείς να επιλέξεις κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει ένα ζευγάρι με το που φτάσει στη δεξίωση του γάμου του; Εκτός από τον τρυφερό χορό, το κόψιμο της τούρτας. Πρόκειται για μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ενώ όλα τα βλέματα των καλεσμένων είναι στους νιόπαντρους και φυσικά την... τουρτίτσα.

Είναι δικιά σου η ημέρα και πρέπει να τη χαρείς. Δε χρειάζεται να μένεις εγκλωβισμένη στα κοινότυπα και τα τετριμμένα. Μπορείς να επιλέξεις μια τούρτα άκρως διαφορετική, όπως την έχεις φανταστεί. Κι αν θέλεις λύση πρακτική, μπορείς απλά να παρουσιάσεις μια γαμήλια τούρτα από καπκέικς. Φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακές, είναι girly και μοιράζονται εύκολα στους καλεσμένους σου ενώ δίνουν λύση και στην περίπτωση που δεν κλανεις δεξίωση. Μπορείς να επιλέξεις να κόψεις την τούρτα στο προαύλιο της εκκλησίας και να μοιραστεί στους καλεσμένους σου από ένα γλυκάκι, εύκολα κι απλά.

 



Στην κορυφή μοιάζει με γαμήλια τούρτα κλασική και τα βλέμματα κεντρίζει το άκρως ερωτικό φιλί του νιόπαντρου ζευγαριού. Αν κοιτάξεις λίγο πιο κάτω υπάρχουν μικρά καπκέικς που απο μακριά μοιάζουν με γιΣτην κορυφή μοιάζει με γαμήλια τούρτα κλασική και τα βλέμματα κεντρίζει το άκρως ερωτικό φιλί του νιόπαντρου ζευγαριού. Αν κοιτάξεις λίγο πιο κάτω υπάρχουν μικρά καπκέικς που απο μακριά μοιάζουν με γιρλάντες.









Αν είσαι οπαδός του χρώματος και θέλεις να το βάλεις ακόμη και στο γάμο, η γαμήλια τούρτα, ειδικά αν επιλέξεις τη λύση των καπκέικς, σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις. Διάλεξε χρώματα ανάλογα με το Αν είσαι οπαδός του χρώματος και θέλεις να το βάλεις ακόμη και στο γάμο, η γαμήλια τούρτα, ειδικά αν επιλέξεις τη λύση των καπκέικς, σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις. Διάλεξε χρώματα ανάλογα με το στολισμό, τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια και εντυπωσίασε.

Μια πρωτότυπη και μοντέρνα ιδέα που μας ενθουσιάσε είναι αυτή. Στην κορυφή η τούρτα του ζευγαριού και από κάτω μικρά κομμάτια για να πάρει ο καθένας το δικό του. Πρακτικό, ιδιαίτερο κι όμορφο. Μπορεί


Μια πρωτότυπη και μοντέρνα ιδέα που μας ενθουσιάσε είναι αυτή. Στην κορυφή η τούρτα του ζευγαριού και από κάτω μικρά κομμάτια για να πάρει ο καθένας το δικό του. Πρακτικό, ιδιαίτερο κι όμορφο. Μπορεί να μην είναι το κλασικό καπκέικ αλλά είναι εξίσου γευστικό και πρακτικό.

Και σε αυτή την περίπτωση ξεφεύγουμε από τα κλασικά καπκέικς και εμμένουμε στη ζαχαρόπαστα. Τι θα έλεγες αν μοίραζες στους καλεσμένους σου από ένα κομμάτι σας; Κεκάκια αλά γαμπρό και νύφη σίγουρα θα κ

Και σε αυτή την περίπτωση ξεφεύγουμε από τα κλασικά καπκέικς και εμμένουμε στη ζαχαρόπαστα. Τι θα έλεγες αν μοίραζες στους καλεσμένους σου από ένα κομμάτι σας; Κεκάκια αλά γαμπρό και νύφη σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Σε αυτή την πρόταση ο γαμπρός απουσιάζει εντελώς, οπότε αν την επιλέξεις καλό θα ήταν να το γνωρίζει για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Όπως και να έχει πάντως τραβάει τα βλέματα.

Σε αυτή την πρόταση ο γαμπρός απουσιάζει εντελώς, οπότε αν την επιλέξεις καλό θα ήταν να το γνωρίζει για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Όπως και να έχει πάντως τραβάει τα βλέματα.