Πλησιάζει το καλοκαίρι και όλοι τρέχουμε να χάσουμε τα περιττά κιλά! Ακολουθούμε πολλές και διαφορετικές δίαιτες με έναν κοινό παρονομαστή… την κατανάλωση ψητού ή βραστού κοτόπουλου!

Εμείς εδώ στο youweekly.gr σας προτείνουμε 5 μυστικά για να μαγειρεύετε το κοτόπουλο σας και να είναι πάντα πεντανόστιμο!

Πριν ψήσετε το κοτόπουλο, βάλτε το σε ένα πιάτο και ρίξτε του λίγο λάδι, μην βάλετε στην συνέχεια λάδι στο σκεύος που θα το μαγειρέψετε!

Κάντε το Αλάτι Ιμαλαΐων φίλο σας, τρίψτε χοντρό αλάτι πάνω από το κοτόπουλο και από τις δύο μεριές, θα του χαρίσει άλλη γεύση.

ΠΙΠΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑΦρεσκοτριμμένα χρωματιστά πιπέρια, μην ρίχνετε στο κοτόπουλο απλό πιπέρι, επιλέξτε τα διάφορα πιπέρια και αμέσως θα καταλάβετε διαφορά στο μαγείρεμα και στη γεύση του κοτόπουλου!

σκονη-μουσταρδαςΣκόνη μουστάρδας… το κοτόπουλο ταιριάζει απόλυτα με τη μουστάρδα, για αυτό μια καλή συμβουλή είναι να χρησιμοποιείται τη σκόνη της κάθε φορά που ετοιμάζεται κοτόπουλο.

Φρέσκα μυρωδικά, το κοτόπουλο αγαπά τα φρέσκα μυρωδικά πιο συγκεκριμένα ιδανικά του ταιριάζουν το δεντρολίβανο, η ρίγανη και το θυμάρι.

Δείτε ακόμη:

Απίστευτο τρικ: Βάζει 4 οδοντογλυφίδες σε μια πατάτα – Αν δείτε το λόγο θα το κάνετε αμέσως!

Πως να κάνετε πιο υγιεινά τα λαδερά σας φαγητά.

Ποια είναι τα δημοφιλέστερα coctails που έχουν κλέψει την καρδιά των γυναικών;

loading...