Όσον αφορά το θέμα «ζυμαρικά», οι Ιταλοί είναι οι ειδικοί και όταν μαγειρεύουν σπαγγέτι ποτέ δεν σπάνε τα μακαρόνια.

Το τρικ είναι καθαρά πρακτικό και οι Ιταλοί το έχουν φιλοσοφήσει ως εκεί που δεν πάει γιατί πολύ απλά δεν αντιμετωπίζουν τα μακαρόνια ως είδος τροφής, αλλά ως κομμάτι της εθνικής τους κουλτούρας.

%cf%80%ce%b1

Το μαγείρεμά τους γίνεται με τεχνική και δίνουν ιδιαίτερη βάση στο ζυμαρικό αλλά και τη σάλτσα που το συνοδεύει.

Ένα από τα πράγματα, λοιπόν, που δεν κάνουν είναι να σπάνε τα σπαγγέτι γιατί μετά δεν μπορούν να τυλιχτούν στο πιρούνι όπως πρέπει, αλλά και γιατί με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουν και να λερωθούν με τη σάλτσα.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βράσεις μακαρόνια ξανασκέψου το πριν τα σπάσεις…

Πηγή: Travelstyle.gr

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Η πιο λαχταριστή συνταγή για πικάντικη καρμπονάρα με κεφτεδάκια

Σοκολατένια τάρτα με μπανάνα

Με αυτό τον τρόπο το κοτόπουλο, η γαλοπούλα και το χοιρινό σου θα γίνουν πιο ζουμερά από ποτέ!

loading...