Σε όλους μας αρέσουν μερικές συμβουλές για το ψήσιμο στο γκριλ, προκειμένου να πετύχουμε την υπέροχη, ζουμερή γεύση των μπιφτεκιών που δοκιμάζουμε σε ταβέρνες. Η πιο εντυπωσιακή από αυτές, είναι το να τοποθετήσετε ένα παγάκι πάνω από το μπιφτέκι!

Σίγουρα μπορείτε να προτιμήσετε να το αντικαταστήσετε με λίγο βούτυρο, αλλά ένα παγάκι είναι πιο υγιεινό και οικονομικότερο ως εναλλακτική λύση. Καθώς το παγάκι λιώνει, διατηρεί το μπιφτέκι υγρό και τρυφερό χωρίς ποτέ να στεγνώσει.

Καθαρίστε τη σχάρα σας με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, ενώ είναι ακόμα ζεστή, για να απαλλαγείτε από τα κομμάτια κρέατος του προηγούμενου ψησίματος. Για βαθύτερο καθαρισμό, κόψτε ένα φρέσκο κρεμμύδι και τρίψτε με αυτό τη σχάρα. Τα οξέα στο κρεμμύδι θα καθαρίσουν τη σχάρα χωρίς δραστικές χημικές ουσίες.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Παπαχαραλάμπους – Μουρατίδης: Για σχολικά με τα παιδιά τους – Δείτε πόσο μεγάλωσαν!

Φαίη Σκορδά: Ραγδαίες αλλαγές στη ζωή της – Γύρισε οριστικά σελίδα!

Ευχάριστα νέα! Ένα μωρό για τον Μύρωνα Στρατή -Η αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους (Βίντεο)

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αποκλειστικό! Bahar: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της αγαπημένης σειράς!

H Τατιάνα έκανε τη διαφορά! Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών καλεσμένη στην εκπομπή της -Ποια είναι;

Ο ANT1 «παγώνει» Λιάγκα & Μακρυπούλια;

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ