Πήρατε δερμάτινα έπιπλα και δεν ξέρετε πως να τα ταιριάξετε στο χώρο σας; Μοναδικές ιδέες για όλα τα γούστα!

Πήρατε δερμάτινα έπιπλα και δεν ξέρετε πως να τα ταιριάξετε στο χώρο σας; Μοναδικές ιδέες για όλα τα γούστα!
Αγόρασατε δερμάτινους καναπέδες και δυσκολεύεστε να τους εντάξετε στη διακόσμηση του σαλονιού σας; Εμείς σας δίνουμε ιδέες για να διαλέξετε το στύλ που σας ταιριάζει!

Δείτε ακόμη: Προτότυπες ιδέες για να διακοσμήσετε το διάδρομο του σπιτιού σας!

Παραδοσιακή διακόσμηση Αν είστε παραδοσιακοί τύποι και το ίδιο επιθυμείτε και για το σπίτι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δερμάτινο καφέ καναπέ χωρίς κανένα φόβο. Φροντίστε σε αυτή την περίπτωση να παίξετε με αποχρώσεις του καφέ και στον υπόλοιπο χώρο.



Μοντέρνα διακόσμηση Στη μοντέρνα διακόσμηση μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο χώρο χρησιμοποιώντας διαφορετικές υφές και κόντρα αποχρώσεις. Ταιριάξτε το καφέ με το λευκό βάζοντας λίγες πινελιές ενός πιο έντονου χρώματος.



Ο καναπές στο επίκεντρο Μπορείτε να διακοσμήσετε με δύο τρόπους ένα σαλόνι που έχει καφέ δερμάτινο καναπέ. Ο ένας είναι να υιοθετήσετε κάποιο άλλο χρώμα για όλο το δωμάτιο και τα υπόλοιπα έπιπλα, και να συμπληρώσετε βάζοντας μερικά καφέ διακοσμητικά. Ο δεύτερος είναι να συνδυάσετε τον καφέ καναπέ με το coffee table και να παίξετε γύρω τους με άλλες αποχρώσεις.

Δείτε ακόμη: Αξιοποιήστε τα αντικείμενα που έχετε και διακοσμήστε έξυπνα τους χώρους σας!



Μαξιλάρια Σ’ έναν καφέ δερμάτινο καναπέ δεν ταιριάζουν δερμάτινα μαξιλάρια γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ βαρύ. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρια από άλλα υφάσματα και σε διαφορετικές αποχρώσεις.



Έρευνες έχουν δείξει πως το καφέ αρέσει μόνο στο 1% του πληθυσμού. Όμως είναι ένα χρώμα που αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να μεταμορφώσει το σπίτι σας σε έναν πολύ ζεστό, όμορφο και γοητευτικό χώρο.

Δείτε ακόμη: Οικονομικές λύσεις για να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει σαν καινούργιο!



Δείτε ακόμη: Καταπληκτικές ιδέες διακόσμησης για μικρές κουζίνες!



Πηγή: spirossoulis