Οι γόμες στα παιδικά και σχολικά χρόνια ήταν ένα από τα βασικά πράγματα που κουβαλούσατε πάντα μαζί σας στο σχολείο και που πάντα είχατε πάνω στο γραφείο σας. Μπορεί πλέον να ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, αλλά οι γόμες συνεχίζουν να αποτελούν τη λύση σε πολλά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε μέσα στο σπίτι σας.

Καθαρίστε το πληκτρολόγιό σας Αν έχετε λευκό πληκτρολόγιο και έχετε παρατηρήσει πως σε κάποια σημεία έχει γίνει γκρι, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Πάρτε μια γόμα και σβήστε όλες τις βρομιές και τα σημάδια που έχουν εμφανιστεί στο πληκτρολόγιό σας.

Δείτε ακόμη: Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο: Έξυπνα μυστικά για να έιναι πάντα καθαρή η κουζίνα σου!

Φτιάξτε σφραγίδες Κόψτε τη γόμα σας σε ό,τι σχήμα σας αρέσει και χρησιμοποιήστε την ως σφραγίδα. Βουτήξτε την άκρη της σε μελάνι και αποτυπώστε το σχέδιο που έχετε φτιάξει στις σημειώσεις σας, σε μια κάρτα που θέλετε να στείλετε ή στο σημειωματάριό σας.

Σβήστε σημάδια πάνω στον τοίχο Αν ο τοίχος σας έχει σημαδάκια και βρωμιές, δοκιμάστε να τα καθαρίσετε με μια γόμα. Το πιο πιθανό είναι πως τα περισσότερα από αυτά θα φύγουν εύκολα τρίβοντάς τα για λίγη ώρα με τη γόμα σας.

Καθαρίστε τα δερμάτινα παπούτσια σας Χρησιμοποιώντας απλά μια γόμα, μπορείτε να καθαρίσετε πανεύκολα τα παπούτσια σας. Τα λευκά sneakers ειδικά μπορούν πανεύκολα να καθαριστούν αν τα τρίψετε με μια γόμα.

Διακόσμηση για παιδικά πάρτι Πάρτε γόμες για το πάρτι του παιδιού σας, χαράξτε τις στη μέση και στηρίξτε στη σχισμή που δημιουργείται μια κάρτα με το όνομα του κάθε παιδιού που έχετε καλέσει. Βάλτε δίπλα στην κάθε γόμα από ένα μικρό δωράκι για το κάθε παιδάκι.

Δείτε ακόμη: 5 tips για να διατηρήσεις το στρώμα σου καθαρό!

Καρφώστε στη γόμα πινέζες και καρφίτσες Για το δικό σας το καλό και για να μην υπάρξουν ατυχήματα, μην αφήνετε βελόνες, καρφίτσες και πινέζες πάνω σε κρεβάτια, τραπέζια και καναπέδες. Προτιμήστε να τα στερεώσετε όλα αυτά πάνω σε μια γόμα.

Σβήστε λεκέδες από στυλό Με τις γνωστές ροζ γόμες που όλοι ξέρετε μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε σημάδια και λεκέδες από στυλό και μολύβια που δημιουργήθηκαν καταλάθος πάνω στο λευκό πουλοβεράκι σας.

Κλείστε το σκουλαρίκι σας Αν είστε έξω από το σπίτι και χάσετε το κούμπωμα του σκουλαρικιού σας, μην αγχωθείτε. Αν έχετε μια γόμα μαζί σας το πρόβλημα λύνεται εύκολα. Κόψτε ένα κομματάκι γόμας και χρησιμοποιήστε το αντί για κούμπωμα.

Δείτε ακόμη: Βαριέσαι τις δουλειές του σπιτιού; Εμείς σου βρήκαμε έναν οδηγό καθαριότητας χωρίς κόπο!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ