Ακόμη και ανθρωποι που πιστεύουν ότι κάνουν πολύ σχολαστικό καθάρισμα στο σπίτι, μπορεί να παραλείπουν να ασχοληθούν με κάποια αντικείμενα.

Πέρα από τα προφανή που πιάνουν σκόνη ή κάποια αντικείμενα στην κουζίνα, υπάρχουν και άλλα βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι που χρειάζονται καθάρισμα και πιθανόν δεν το έχετε σκεφτεί. Δείτε τρία από αυτά…

1. Καλάθι απλύτων
Αποτελεί ένα αντικείμενο που δεν αποτελεί για τους περισσότερους την προτεραιότητα. Κι όμως, όπως είναι λογικό, συγκεντρώνει πολλά βακτήρια και μικρόβια. Πιθανόν να σας… προειδοποιήσει κάποια στιγμή ότι θέλει καθάρισμα από τη μυρωδιά του αλλά μην περιμένετε μέχρι τότε.

xal

2. Χαλάκι εξώπορτας
Βρίσκεται έξω από το σπίτι και γι’ αυτό πολλοί το αμελούν. Κι όμως πρόκειται για ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα του σπιτιού. Μην το αμελείτε και να ξέρετε ότι χρειάζεται καθάρισμα τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

3. Σφουγγάρι κουζίνας
Το ότι έρχεται καθημερινά σε επαφή με το νερό δεν σημαίνει ότι παραμένει καθαρό. Είναι γεμάτο βακτήρια και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και χειρότερο. Φροντίζετε να το καθαρίζετε συχνά με ξύδι και φυσικά να το αντικαθιστάτε συχνά.

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Απίστευτα κι όμως αληθινά! Τα πιο περίεργα γαμήλια έθιμα του κόσμου

Απίστευτο: Το νέο προϊόν της ΙΚΕΑ που τρελαίνει το ίντερνετ! Η ειδικά διαμορφωμένη καρέκλα για την… (PHOTO)

Τα πιο περίεργα και επικίνδυνα έθιμα του κόσμου- Ποιος λαός τρώει τις…στάχτες των αγαπημένων του!

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Η Αμαλία Κωστοπούλου στον δρόμο που χάραξε η μητέρα της! Η πιο εντυπωσιακή φωτογραφισή της!

Αυτή κι αν είναι επανασύνδεση! Ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι ξανά μαζί!

Μας τρέλανε η Αλέκα Καμηλά! Ο αισθησιακός χορός της που έριξε το διαδίκτυο! (Βίντεο)

loading...