Μια μικρή αλλαγή αρκεί για να κάνετε το υπνοδωμάτιό πιο σέξι από ποτέ!

Μπορεί το υπνοδωμάτιό σας –όπως και ο σύντροφός σας– να είναι τέλειο στα μάτια σας! Είμαστε βέβαιοι δε ότι εν αναμονή της γιορτής των ερωτευμένων, έχετε κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το κάνετε πιο σέξι από ποτέ! Και μπορεί το φως να μην παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο υπνοδωμάτιό σας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο, σας ενημερώνουμε από τώρα ότι πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά και αυτό για να είστε 100 % έτοιμοι για μια ρομαντική βραδιά εντός των τειχών του υπνοδωματίου σας.

Γιατί; Αν ο φωτισμός του χώρου σας δεν είναι ο κατάλληλος, μπορεί να σας βγάλει εκτός ρομαντικής ατμόσφαιρας. Για να είστε βέβαιοι λοιπόν ότι το υπνοδωμάτιό σας θα είναι έτοιμο για τις σέξι στιγμές που το περιμένουν, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Δείτε ακόμη: Τι θέλουν πραγματικά να κάνουν οι άντρες του Αγίου Βαλεντίνου; – Όλες οι απαντήσεις εδώ!

Δώστε στο Υπνοδωμάτιο Ρομαντικό Αέρα, Εύκολα και Οικονομικά

Χρώμα Έχετε παρατηρήσει πόσο υπέροχοι φαινόμαστε όλοι όταν φωτογραφιζόμαστε το απόγευμα λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα; Υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό: το φως είναι πιο ζεστό, γλυκό και, κατά συνέπεια, πιο κολακευτικό. Τα καλά νέα: μπορείτε να φέρετε το ηλιοβασίλεμα στο σπίτι σας… τεχνητά. Τοποθετήσετε, λοιπόν, στα φωτιστικά σας λάμπες σε αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του πορτοκαλί για να κάνετε το υπνοδωμάτιο σας πιο σέξι και ζεστό.

Ροζ φως για του Αγίου Βαλεντίνου; Γιατί όχι;
Φωτεινότητα Δεν είναι τυχαίο που στο νου όλων μας τα ρομαντικά δείπνα είναι συνδεδεμένα με χαμηλό φωτισμό ή με το φως των κεριών. Η «σκοτεινή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν ενισχύει την οικειότητα και το αίσθημα του ρομαντισμού. Αυτήν ακριβώς τη δουλειά μπορούν να κάνουν στο σπίτι –και πιο συγκεκριμένα στο υπνοδωμάτιό σας- οι ροοστάτες μιας και σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε την ένταση του φωτισμού ανάλογα με τη διάθεσή σας. Αν πείτε «ναι» στους ροοστάτες, τοποθετήστε στο φωτιστικό του υπνοδωματίου σας λάμπες αλλογόνου οι οποίες εκπέμπουν πιο ζεστό φως.

Xαμηλά φώτα, ζεστός φωτισμός και ένα υπνοδωμάτιο έτοιμο για ρομάντζο!
Αντίθεση Μπορεί να λατρεύετε το ασπρόμαυρο στη διακόσμηση αλλά η έντονη αντίθεση μεταξύ φωτός και σκιάς στουπνοδωμάτιο μπορεί να σας αποσπάσει από τον στόχο σας. Για να φτιάξετε κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο σας, κρατήστε τα έντονα και σκληρά φώτα σβηστά όσο είστε στο υπνοδωμάτιο. Στη θέση τους, προτιμήστε το πάντα ρομαντικό φως των κεριών.

Δείτε ακόμη: Άγιος Βαλεντίνος: Οι καλύτερες προτάσεις για την γιορτή των ερωτευμένων στην Αθήνα!

loading...