Πόσες  φορές έχει τύχει σε όλους μας να μας πέσει στο πάτωμα ένα γυάλινο αντικείμενο είτε είναι πιάτο, ποτήρι, μπουκάλι ή κάποιο διακοσμητικό; Με αποτέλεσμα να γεμίζει όλο το πάτωμα γυαλιά. Η απάντηση είναι σίγουρα αρκετές φορές. Πώς θα μαζέψετε όμως τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα χωρίς να συμβεί κάποιο ‘μικρό ατύχημα’;

Χρησιμοποιείστε έναν από τους έξυπνους τρόπους που σας παρουσιάζουμε:

1. Ταινία ρόλο για τα ρούχα: Το μαγικό ρολό που χρησιμοποιούμε για να αφαιρεί τις τρίχες από τα ρούχα, μπορεί να μαζέψει και τα πιο μικρά γυαλιά που εσείς δεν βλέπετε.

2. Απορροφητικό χαρτί κουζίνας: Χρησιμοποιήστε χαρτί κουζίνας αφού πρώτα το βρέξετε ελαφρά, ακουμπήστε το πάνω στην επιφάνεια με τα σπασμένα γυαλιά και θα δείτε ότι αυτά θα κολλήσουν κατευθείαν στο χαρτί. Με προσοχή όμως για να μη κοπείτε.

3. Ψίχα από ψωμί: Χρησιμοποιήστε την ψίχα από το ψωμί, ταμπονάρετε την στο πάτωμα με τα γυαλιά, θα έχει ως αποτέλεσμα τα γυαλιά να κολλήσουν πάνω της.

4. Πατάτα: Πάρτε μια πατάτα και κόψτε την στην μέση. Χρησιμοποιήστε την μισή πατάτα και περάστε με αυτήν την επιφάνεια με τα σπασμένα γυαλιά.

Μια επιπλέον συμβουλή, για να δείτε αν τυχόν έχουν μείνει επιπλέον σπασμένα γυαλιά που δεν είναι ορατά με το μάτι, χρησιμοποιήστε μια λάμπα και ρίξτε φως πάνω στην επιφάνεια, αν υπάρχουν γυαλια θα αποκαλυφθούν με την λάμψη τους ενάντια στο φως.

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Κάνε τον καθαρισμό των τοίχων σου ρουτίνα!

Κρατήστε μακριά μύγες και μυρμήγκια με αυτά τα φυσικά εντομοαπωθητικά

Οικονομικά tips για να ανανεώσεις την ασπρόμαυρη διακόσμηση του σπιτιού σου

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Δείτε ποια παρουσιάστρια θα ενταχθεί στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη!

Αποκλειστικό! Κουρκούλης – Κελεκίδου: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης τους

Ο Θάνος Πετρέλης με τις κόρες του στην παραλία – Σε ποιον μοιάζουν;

loading...