Είναι ο ορισμός της ανάλαφρης κομψότητας και της μοντέρνας διακόσμησης. Ο λόγος για το εργένικο σπίτι του Γιώργου Σαμπάνη στην Άνω Γλυφάδα. Τοίχοι σε ανοιχτά παστέλ χρώματα, όπως το κίτρινο, δερμάτινα έπιπλα και το ξύλο ως κυρίαρχο στοιχείο στη διακόσμηση, αντανακλούν την καλλιτεχνική του φλέβα του τραγουδιστή και δημιουργού και το ελεύθερο πνεύμα που τον χαρακτηρίζει.

sam1

Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν μπαίνει στο σπίτι του είναι να ανοίγει τα παράθυρα και να αντικρίζει το απέραντο γαλάζιο, κάτι που τον χαλαρώνει αμέσως. Ο Γιώργος Σαμπάνης διάλεξε να μείνει κοντά στη μεγάλη του αγάπη, τη θάλασσα. Η ρομαντική πλευρά του φαίνεται και από την αγάπη του για τα λουλούδια όμως. «Μου αρέσει να ποτίζω τα λουλούδια μου και γενικά να ασχολούμαι μαζί τους. Με κάνει και νιώθω φοβερά ήρεμος. Άλλωστε αυτά και οι φωτογραφίες της οικογένειάς μου είναι τα πολυτιμότερα αντικείμενα που έχω», εξομολογείται ο τραγουδιστής.

sam2

sam6

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το youweekly.gr οι δίσκοι, τα μουσικά όργανα και οι παρτιτούρες κοσμούν φυσικά όλα τα δωμάτια του σπιτιού, καθώς έτσι εκφράζει ο Γιώργος Σαμπάνης τη λατρεία του για τη μουσική, που δίνει ζωή και στο σπίτι του.

sam3

Αν και εργένης, ο ταλαντούχος μουσικός, καταφέρνει να διατηρεί την τάξη στο σπίτι του, συνδυασμένη βέβαια και με την «αναρχική» νότα του καλλιτέχνη. «Συνήθως, όταν έρχεται η μητέρα μου στο σπίτι, έχω φροντίσει να είναι άριστα συμμαζεμένο. Δεν μου αρέσει να καλώ κόσμο και να είναι ακατάστατο και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο στη φάση εκείνη που καλώ την οικογένειά μου και κυρίως τη μητέρα μου», λέει στη διάρκεια της ξενάγησης στον προσωπικό του χώρο.

sam4

sam7

»Τα πηγαίνω καλά με το μαγείρεμα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι είμαι expert, αλλά τον τελευταίο καιρό λόγω υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω συχνά κι έτσι καταφεύγω στη λύση έτοιμου φαγητού».

sam5

sam8

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Το μικρό παλάτι της Ελισάβετ Μουτάφη μας γυρίζει πίσω στο χρόνο- Δείτε φωτογραφίες της πιο chic & classy διακόσμησης

Χάσαμε τα λόγια μας! Το παραμυθένιο κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη Μάνη

Το ποτήρι με το νερό άφησε σημάδι στο ξύλινο τραπέζι; Στο ψυγείο σας βρίσκεται η λύση!

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Θρήνος: Πέθανε ο τραγουδιστής του «αιώνιου έρωτα» σε ηλικία 66 ετών!

Μελίνα Ασλανίδου: Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι ανήμερα των γενεθλίων της (Photos)

«Εκλιπαρούσες μπροστά στην πόρτα να…»: Οι μπηχτές της Κατερίνας Καινούργιου που προκάλεσαν αίσθηση

loading...