«Δεν θα ξεχάσουµε ποτέ την αντίδραση της µεγάλης µας κόρης όταν φέραµε τη δεύτερη από το µαιευτήριο και ακουµπήσαµε το καλαθάκι της στο πάτωµα του σαλονιού. Ήταν η πιο ευτυχισµένη στιγµή που έχουµε ζήσει οικογενειακώς εδώ!», θυµούνται ο δηµοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Δρυµούσης και η πανέµορφη σύζυγός του Πωλίνα Κοσµίδη, που υποδέχτηκαν το Youweekly.gr σπίτι τους και φωτογραφήθηκαν µε τις κόρες τους, την 6χρονη Ειρήνη και τη 18 µηνών Σεραφίνα.

_dsc2542Μια µεζονέτα στις Αχαρνές, σε ένα από τα πιο πυκνοκατοικηµένα προάστια της Αθήνας, στεγάζει εδώ και περίπου τρία χρόνια τα κοινά όνειρα του δηµοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού στον Δρόµο FM 89,8 Βασίλη Δρυµούση και της συζύγου του Πωλίνας Κοσµίδη, που µετά από εννέα χρόνια γάµου µετρούν άπειρες οικογενειακές στιγµές συντροφιά µε τις απόλυτες «πρωταγωνίστριες» της ζωής τους, τις κόρες τους Ειρήνη και Σεραφίνα.

_dsc2449 «Είναι η τρίτη χρονιά που µένουµε στο συγκεκριµένο σπίτι, που, για να είµαι ειλικρινής, ιδιαίτερα το πρωί που τρέχουµε όλοι πάνω-κάτω, δεν το λες και «ήσυχο καταφύγιο», αποκαλύπτει στο Youweekly.gr ο πάντα αισιόδοξος και «οπλισµένος» µε χιούµορ δηµοσιογράφος του «E», συµπληρώνοντας: «Το βράδυ που οι µικρές ησυχάζουν και έχουµε την τηλεόραση και το σαλόνι όλα δικά µας, τότε το σπίτι µας είναι όντως το καλύτερο µέρος του κόσµου!»…

_dsc2477_dsc2556Η µεζονέτα είναι χωρισµένη σε δύο ορόφους, όπου στον πρώτο βρίσκονται το σαλόνι µε την κουζίνα και στον δεύτερο οι κρεβατοκάµαρες του ζευγαριού και των παιδιών του, η αγαπηµένη όµως γωνιά του Βασίλη Δρυµούση βρίσκεται έξω από τη µεζονέτα. «Απολαµβάνω µε την ψυχή µου τις ώρες που είµαι στον µικρό κήπο που υπάρχει στο πίσω µέρος του σπιτιού και τον έχω φτιάξει εγώ, αφιερώνοντας άπειρες ώρες προσωπικής εργασίας. Είναι το µέρος που µαζευόµαστε οι άντρες για µπύρες και µπάλα!», µας λέει, ενώ ταυτόχρονα µας εξοµολογείται, πόσο πολύ του αρέσει να βοηθά τη σύζυγό του στις δουλειές.

_dsc2438 «Είναι απίστευτα… χαλαρωτικό το πλύσιµο των πιάτων στο χέρι, το µάζεµα του τραπεζιού µετά το φαγητό αλλά και η αλλαγή πάνας στο µωρό!». Συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια µε την Ελένη Μενεγάκη και µε τη Ναταλία Γερµανού, τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση, καθώς και προσωπικός φίλος και µε τις δυο τους, ο Βασίλης περνά πολλές ώρες εκτός σπιτιού µε τη δουλειά του, αλλά όταν βρίσκεται εκεί εργάζεται ασταµάτητα και προετοιµάζει την επόµενη µέρα των εκποµπών αγκαλιά µε το… laptop του στην κρεβατοκάµαρά του, όπου δεν τον ενοχλεί κανείς αν προηγουµένως δεν χτυπήσει την πόρτα!

_dsc2518

Περισσότερες φωτογραφίες στο περιοδικό You που κυκλοφορεί μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έκπληξη! Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος θα είναι μαζί στον αέρα της εκπομπής -Δείτε τι θα παρουσιάσουν

Η χήρα του Αλέξανδρου Βέλιου ξεσπά: «Ας σεβαστούν ότι…»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο ανανεωμένη από ποτέ επέστρεψε στον Alpha! Οι συζητήσεις και το μέλλον της εκπομπής…

loading...