Tip: Έτσι θα καταπολεμήσετε το καυτό λάδι που πιτσιλάει στο τηγάνισμα

Tip: Έτσι θα καταπολεμήσετε το καυτό λάδι που πιτσιλάει στο τηγάνισμα
Κάθε φορά που θέλεις να τηγανίσεις κάτι φοράς γάντια, μάσκα και ρίχνεις το φαγητό που θες από απόσταση 2 μέτρων στο τηγάνι!

Ο πόνος του καυτού λαδιού πάνω στο δέρμα είναι μεγάλος, αλλά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. διαβάστε παρακάτω...

Υπάρχει ένας τρόπος που θα σε κάνει να μην φοβάσαι το καυτό λάδι και είναι πολύ απλός!

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:

Το τηγάνι σου, το λάδι σου και λίγο αλάτι

Τι θα κάνεις:

Θα βάλεις το τηγάνι πάνω στη φωτιά και πριν ρίξεις το λάδι θα πασπαλίσεις τον πάτο του με αλάτι. Έτσι δε θα χρειαστεί να στέκεσαι χιλιόμετρα μακριά από το τηγάνι για γίνει η πατάτα σου όπως τη θες.

τηγάνισμα_tips

Και επειδή μας αρέσουν πάρα πολύ οι τηγανιτές πατάτες θα σου αποκαλύψουμε άλλο ένα μυστικό! Φρόντισε πριν ρίξεις οτιδήποτε στο καυτό λάδι του τηγανιού σου να το έχεις στραγγίξει πάρα πολύ καλά. Να μην μείνει σταγόνα νερό, γιατί ο συνδυασμός νερού με καυτό λάδι… είναι εκρηκτικός!

Πηγή: www.infowoman.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λατρεύετε και την πίτσα αλλά σας αρέσει και το burger; Δείτε πως να φτιάξετε πίτσα burger!

Έτσι τρώνε το τοστ σε άλλες χώρες του πλανήτη! (photos)

Αυγόφετες με ανθότυρο και μέλι! Συνταγή κόλαση για το Σαββατοκύριακό…