Η Anne Hathaway σε λίγες εβδομάδες- και μέρες μη σας πούμε- πρόκειται να γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η ηθοποιός συνεχίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και όλοι μιλούν για την κομψότητά της. Ο πελαργός όμως την αναγκάζει να κάνει μερικές αλλαγές στη ζωή της και μάλιστα… αναγκαίες.

Δείτε ακόμη: Η Βρετανική διακόσμηση είναι το νέο hot deco στυλ…!

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της μετακόμισαν καθώς χρειαζόντουσαν ένα μεγαλύτερο σπίτι, αφού πλέον θα είναι τρεις. Η νέα τους γειτονιά είναι το Manhattan και το διαμέρισμά τους έχει τρομερή θέα. Τα τετραγωνικά ξεπερνούν τον αριθμό 1.000 ενώ η τιμή αγοράς του ανέρχεται στα 2,5 εκατ. δολάρια.

Τις ημέρες που ο καιρός θα είναι σύμμαχός τους, όλη η οικογένεια θα μπορεί να περνά το χρόνο της σε ένα από τα δύο μπαλκόνια του διαμερίσματος ή στην ιδιωτική τους ταράτσα. Γενικώς, δεν είναι από τα τεράστια σπίτια που συνηθίζουν να αγοράζουν οι σταρς του Hollywood, αλλά εδώ και χρόνια γνωρίζουμε πόσο ταπεινή είναι η Hathaway. Οι δύο κρεβατοκάμαρες της αρκούν μέχρι στιγμής.

Δείτε ακόμη: Η Emily Blunt και ο John Krasinsky μας δείχνουν την μοντέρνα έπαυλή τους στο Λος Άντζελες! Απλά εντυπωσιακή!

loading...