Το πρώτο αυτοματοποιημένο κρεβάτι στον κόσμο που… στρώνεται μόνο του, παρουσίασε η ισπανική εταιρεία κατασκευής επίπλων OHEA.

Το κρεβάτι ισιώνει το πανωσέντονο και τοποθετεί τα μαξιλάρια στην εντέλεια μέσα σε λιγότερο από 50 δευτερόλεπτα! Το «έξυπνο κρεβάτι» είναι εξοπλισμένο με μια ειδική συσκευή που ισιώνει αυτόματα τα σκεπάσματα και «τραβά» το πάπλωμα μέχρι το κεφαλάρι του κρεβατιού, ενεργοποιώντας έναν μηχανικό βραχίονα με δύο κυλίνδρους.

Ταυτόχρονα, τα μαξιλάρια ανασηκώνονται, για να μπει το σεντόνι από κάτω και τοποθετούνται ξανά στη θέση τους στο τέλος της διαδικασίας.

Ακόμα, το κρεβάτι διαθέτει σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει την «τακτοποίηση» όσο το άτομο κοιμάται ή είναι ξαπλωμένο. Ένας διακόπτης στο κάτω μέρος του κρεβατιού προσφέρει δύο ρυθμίσεις: Χειροκίνητα και αυτόματα, όπου η τελευταία μπορεί να ανιχνεύσει το πότε το κρεβάτι είναι άδειο και να ενεργοποιήσει το «στρώσιμο» μετά από 3 δευτερόλεπτα.

Όσο για την αισθητική του, το «αυτοεξυπηρετούμενο» κρεβάτι είναι μοντέρνο, με λιτές γραμμές και ταιριάζει σε κάθε χώρο και διάθεση!

newmoney.gr

Δείτε ακόμη: Ο κατάλληλος φωτισμός που πρέπει να έχει το υπνοδωμάτιό σου για να ηρεμείς και να χαλαρώνεις

Δείτε ακόμη: Τρίζει το κρεβάτι σου; Με αυτό το έξυπνο tip θα το διορθώσεις!

Δείτε ακόμη: Έξυπνοι τρόποι για να καθαρίσετε τα μαξιλάρια της κρεβατοκάμαρας σας χωρίς κόπο!

loading...