Τρίξιμο τέλος για το κρεβάτι σας—με αυτά τα έξυπνα tip.

«Πώς γίνεται να μην τρίζει το κρεβάτι μου;». Εμείς σήμερα λοιπόν δίνουμε λύση σε αυτό το πρόβλημα με ένα εύκολο τρικ για να μη το σκέφτεστε προτού γυρίσετε πλευρό.

Το τρίξιμο του κρεβατιού μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες και κυρίως στη φθορά που επέρχεται με την πάροδο του χρόνου, και συνήθως προκαλείται από την τριβή ξύλινων ή μεταλλικών επιφανειών μεταξύ τους. Για να δείτε, όμως, ποια είναι η πηγή του κακού, αφαιρέστε τις τάβλες και ελέγξτε μήπως έχουν χαλαρώσει οι βίδες.

Για να δείτε ποια είναι η πηγή του κακού, αφαιρέστε τις τάβλες και ελέγξτε μήπως έχουν χαλαρώσει οι βίδες.

Σε περίπτωση που ισχύει, σφίξτε τις βίδες που συνδέουν τα πλαϊνά του κρεβατιού με το ποδαρικό και το κεφαλάρι του. Επιπλέον, καλό είναι να απομονώσετε τις τάβλες από τα πλαϊνά του κρεβατιού. Για να το καταφέρετε, χρησιμοποιήστε κομμάτια από λεπτό αφρολέξ ή από κάποιο χόντρο ύφασμα και τοποθετήστε τα ανάμεσα στις τάβλες και τα πλαϊνά. Στη συνέχεια, μπορείτε να βιδώσετε τις τάβλες με ξυλόβιδες ή να τις καρφώσετε με λεπτά και μακριά καρφιά. Τέλος, αν το κρεβάτι σας έχει μεταλλικούς σομιέδες, τότε θα χρειαστείτε αυτοδιάτρητες βίδες που θα προμηθευτείτε από ένα κατάστημα σιδηρικών.

spirossoulis

Δείτε ακόμη:  Πήρατε δερμάτινα έπιπλα και δεν ξέρετε πως να τα ταιριάξετε στο χώρο σας; Μοναδικές ιδέες για όλα τα γούστα!

Δείτε ακόμη: Συμβουλές για να επιλέξεις την κατάλληλη ταπετσαρία τοίχου για κάθε χώρο του σπιτιού σου!

Δείτε ακομη: Έξυπνοι τρόποι για να καθαρίσετε τα μαξιλάρια της κρεβατοκάμαρας σας χωρίς κόπο!

loading...