Θέλεις να ανανεώσεις τα δωμάτια του σπιτιού σου και σκέφτεσαι τι χρώμα να βάψεις τους τοίχους; Λοιπόν, συγγνώμη αν σε απογοητεύουμε αλλά η μονοχρωμία είναι πολύ βαρετή! Μήπως να τολμήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό και πιο εμπνευσμένο;

Τα παρακάτω δωμάτια που ανακαλύψαμε είναι τόσο cool και ιδιαίτερα και αυτό λόγω του ότι οι τοίχοι είναι βαμμένοι με έξυπνους τρόπους.

1. Πιτσιλιές με μπογιά. Αυτό είναι πιο εύκολο ακόμα και από τον παραδοσιακό τρόπο με τον οποίο βάφεις ένα δωμάτιο. Μόνο μην ξεχάσεις να βάλεις κάτω κάτι για να προστατέψεις το πάτωμα. Πιτσίλισε με διάφορα χρώματα τον τοίχο και δημιούργησε το πιο χαρούμενο παιδικό δωμάτιο ή playroom!

t1

2. Τριγωνικό μοτίβο. Τα γραφικά μοτίβα, όπως αυτά τα υπερμεγέθη τρίγωνα, με σωστό συνδυασμό χρωμάτων, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα τέλειο!

t2

3. Μπορεί η συγκεκριμένη τεχνοτροπία να φαίνεται απλή στη σύλληψη, παρ’ όλα αυτά είναι τόσο ιδιαίτερη. Όσο για τον χρωματικό συνδυασμό γκρι-ροζ σε υπνοδωμάτιο; Η απόλυτη αρμονία!

t3

4. «Ζώνες» χρώματος. Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα, χωρίστε τον τοίχο –πάνω και κάτω- σε «ζώνες» χρώματος. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να κάνετε ρίγες, γιατί οι «ζώνες» δεν χρειάζεται να είναι ακριβείς και τέλειες.

t4

5. Πολύχρωμη τοιχογραφία. Ένας τοίχος πολύχρωμος και ευφάνταστος. Ξεκινήστε βάφοντας με το ρολό και κάνοντας τυχαία «μπαλώματα» με διάφορα χρώματα. Μόλις στεγνώσει, σχεδιάστε φύλλα, λουλούδια ή ό,τι άλλο σας αρέσει, ελεύθερα με το χέρι ή με την βοήθεια ειδικών αυτοκόλλητων ή με προβολέα.

t5

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

7 tips για να κρατάτε πάντα το σπίτι σας σε ταξη!

8 αντικείμενα που μπορείτε να κορνιζάρετε για να δώσετε μονάδικο στυλ στο σπίτι!

Δώσε στυλ στο μπαλκόνι σου με πρωτότυπα έπιπλα κήπου

Τα καλύτερά μας σήμερα:

«Είναι αφόρητο…»: Το μήνυμα της Νανάς Καραγιάννη μέσα από το νοσοκομείο!

Ο Γιάννης Λάτσιος μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του – Σε ποιον μοιάζει;

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο αγαπημένο ζευγαρι της showbiz! Δεν το περιμέναμε…

loading...