• Μερίδες: 12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20′
  • Χρόνος μαγειρέματος: 5′
  • Έτοιμο σε: 25′

Μια πληθωρική μους που ικανοποιεί απόλυτα τους φανατικούς λάτρεις της σοκολάτας.

Υλικά
220γρ. βούτυρο αγελάδος (82%)
10 αβγά
160γρ. ζάχαρη
400γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Διαδικασία
Βήμα 1
Λιώνετε το βούτυρο με τη σοκολάτα σε μπεν – μαρί.

Βήμα 2
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τα αβγά, τη ζάχαρη και με το σύρμα, σε μεσαία ταχύτητα τα διογκώνετε καλά. Όταν το μίγμα αφρατέψει σταματάτε το χτύπημα, προσθέτετε χλιαρό το μίγμα με τη σοκολάτα και το βούτυρο και ανακατεύετε με μια μαρίζ.

Βήμα 3
Μοιράζετε το μίγμα σε μπολάκια της αρεσκείας σας και τα αφήνετε στο ψυγείο έως ότου σταθεροποιηθεί η μους σοκολάτα. Διακοσμείτε με τρίμμα σοκολάτας και φύλλα δυόσμου και σερβίρετε.

olivemagazine.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ