Συστατικά: 

  • 5-6 μεγάλα καρότα
  • 2 μικρές πατάτες
  • 3-4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
  • 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
  • Τυρί προβολόνε σε κομματάκια
  • Αλατοπίπερο

Συστατικά: 

Καθαρίζουμε και ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τα βράζουμε στον ατμό. Ύστερα τα χτυπάμε σε ένα μπλέντερ και όταν αποκτήσουν μια απαλή και λεία υφή προσθέτουμε τη τριμμένη φρυγανιά, τη παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε το μίγμα στην άκρη.

Σε ένα ταψί βάζουμε μια κουταλιά του μίγματος ύστερα τοποθετούμε ένα κομματάκι τυρί προβολόνε και από πάνω ρίχνουμε και άλλη λίγη ποσότητα του μίγματος. Φτιάχνουμε όσα κεφτεδάκια καρότου θέλουμε και τα ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά.

jenny.gr

loading...