Το κοτόπουλο μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς τρόπους, δίνοντας πάντοτε ένα ξεχωριστό γευστικό αποτέλεσμα. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την παρακάτω συνταγή και σίγουρα θα ενθουσιαστείτε!

Δείτε ακόμη:Κις με κοτόπουλο και κολοκυθάκια

Υλικά
2 στήθη και 2 μπούτια από κοτόπουλο
1 ολόκληρο κρεμμύδι
3 κουτ. σούπας βούτυρο
2 ποτήρια χυμός πορτοκαλιού
2κουτ. της σούπας μέλι
1κουτ. της σούπας κανέλα
1κουτ. της σούπας κάρυ
αλάτι&πιπέρι

Δείτε ακόμη: Tip για ζουμερό κοτόπουλο στο grill! (χωρίς περιττές θερμίδες)
Εκτέλεση
Πλένετε καλά το κοτόπουλο και κόβετε το στήθος του κοτόπουλου σε δυο μέρη.Το πασπαλίζετε από όλες τις μεριές με αλάτι και πιπέρι.Το βάζετε σε ταψί. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε με το βούτυρο. Ρίχνετε στο τηγάνι το χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, την κανέλα και το κάρυ.Τα ανακατεύετε καλά και περιχύνετε με το μείγμα το κοτόπουλο που το ψήνετε 1 ώρα, γυρίζοντάς το να ψηθεί από όλες τις μεριές.
Καλή σας όρεξη!

govastileto.gr

loading...