Μια εναλλακτική καρμπονάρα με... κονιάκ! Δες βήμα-βήμα πώς να την πετύχεις

Μια εναλλακτική καρμπονάρα με... κονιάκ! Δες βήμα-βήμα πώς να την πετύχεις
Περιγραφή
Μια εναλλακτική συνταγή σε ένα απο τα πιο διάσημα πιάτα στον κόσμο!

Δείτε ακόμη: Συνταγή για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Λαχταριστό κοτόπουλο ογκρατέν

Τι χρειαζόμαστε:
1/2 κιλό μανιτάρια
300 γραμμάρια μπέικον (εγω χρησιμοποιώ παντσέτα, ο,τι προτιμάτε)
2 κ.σ. μαργαρίνη (προτιμώ μαργαρίνη ΜΕ βούτυρο, βγάζει καλύτερο άρωμα)
250 ml κρέμα γάλακτος (ίσως χρειαστεί περισσότερο οπότε να έχετε αλλη μια κρέμα ρεζερβε)
1 1/2 σφηνάκι κονιάκ
μακαρόνια της προτιμησης σας

Δείτε ακόμη: Πατατόπιτα: Ότι πιο νόστιμο έχεις δοκιμάσει!
Πώς το κάνουμε:

1) Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια.

2) Ψιλοκόβουμε και το μπέικον.

3) Τα ρίχνουμε σε καυτό τηγάνι με την μαργαρίνη.

4) Τσιγαρίζουμε για 5-10 λεπτά.

5) Μολις τσιγαριστούν, χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.

6) Μετα απο ενα 5λεπτο, ρίχνουμε και το κονιάκ. Ανακατεύουμε λίγο και αφήνουμε να σωθεί η σάλτσα.

7) Ταυτόχρονα βράζουμε και τα μακαρόνια.

8) Αφου τα βράσουμε, στραγγίζουμε καλά

9) και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα

10) Ρίχνουμε απο πάνω και την σάλτσα.

11) ..και ανακατέυουμε καλά...

12) Καλή σας όρεξη...

Δείτε ακόμη: Λαζάνια με κρέμα κόκκινης κολοκύθας

newsone.gr