Μάθε με ποιους τρόπους μπορείς να μαγειρέψεις διάφορα είδη ψαριών.
Οι καλύτεροι τρόποι για να μαγειρέψεις και να απολαύσεις τα ψαράκια σου.

Αθερίνες
Ως πίτα με κρεμμύδια και αλεύρι ή τηγανητές.

Γαύροι
Ψητοί στο φούρνο με σκόρδο, μαριναρισμένοι σε αλάτι, σπανιότερα τηγανητοί.
Γαλέοι
Στο φούρνο ή στην κατσαρόλα με ντομάτα, τηγανητοί με συνοδευτικό σκορδαλιά.

Γλώσσες
Ψητές στη σχάρα ή σε τηγάνι με βούτυρο.

Γόπες
Οι μεγάλου μεγέθους στα κάρβουνα, οι μικρότερες τηγανητές.

Ζαργάνες
Τηγανητές ή βραστές σε λίγο νερό, ψητές οι πιο παχιές.

Κέφαλοι
Ψητοί στα κάρβουνα ή στο φούρνο, με μπόλικο χονδρό αλάτι.

Κολιοί
Ψητοί στη σχάρα ή στο φούρνο.

Βακαλάοι
Ψητοί στο φούρνο ή βραστοί σε λίγο νερό μαζί με λαχανικά.

Μπαρμπούνια
Ψητά στα κάρβουνα ή τηγανητά ελαφρώς αλευρωμένα.

Ξιφίες
Ψητοί στη σχάρα κομμένοι σε φέτες ή στο φούρνο.

Παλαμίδες
Ψητές αφού φιλεταριστούν ή τηγανητές με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας.

Πεσκανδρίτσες
Στην κατσαρόλα με διάφορα μπαχαρικά ή στο φούρνο με ντομάτα, σκόρδο και κρασί.

Σαυρίδια
Τα μεγάλα και λιπαρά ψημένα στα κάρβουνα με λαδολέμονο, τα υπόλοιπα τηγανητά.

Σαρδέλες
Στο φούρνο με ντομάτα και σκόρδο, σπάνια τηγανητές.

Σαλάχια
Στον ατμό με κρασί, σπανιότερα τηγανητά.

Συναγρίδες
Ψητές στη σχάρα ή στο φούρνο.

Σφυρίδες
Βραστές ως σούπα ή ψητές στα κάρβουνα, κομμένες σε φέτες.

Τσιπούρες
Ψητές στη σχάρα ή μαγειρεμένες με σέλινο και αβγολέμονο.

womenonly.gr

loading...