Έτσι θα ξεχωρίσεις το φρέσκο ΧΤΑΠΟΔΙ από το κατεψυγμένο!

Έτσι θα ξεχωρίσεις το φρέσκο ΧΤΑΠΟΔΙ από το κατεψυγμένο!

Το χταποδάκι τρώγεται ακόμα συχνότερα το καλοκαίρι, ειδικά μετά το μπάνιο στις διακοπές!


Ξέρεις όμως πάντα να ξεχωρίζεις το φρέσκο από το κατεψυγμένο;


Μάθε τον τρόπο για να γνωρίζεις πάντα τι τρως.


Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να παρατηρήσεις το μελάνι του. Συνήθως στο φρέσκο χταπόδι το μελάνι είναι κάπως ρευστό. Αντίθετα αν έχει καταψυχθεί είναι παχύρευστο


Το φρέσκο χταπόδι έχει ροζέ χρώμα ενώ το κατεψυγμένο είναι πιο σκουρόχρωμο προς το κόκκινο.


Tip: Ήξερες πως το χταπόδι μαλακώνει αν την ώρα που βράζει μέσα στην κατσαρόλα προσθέσεις μια πρέζα ζάχαρη;