Το πιο νόστιμο και σοκολατένιο κέικ με 2 μόνο υλικά!

Το πιο νόστιμο και σοκολατένιο κέικ με 2 μόνο υλικά!

Ένα πανεύκολο κέικ νουτέλας με 2 μόνο υλικά χωρίς αλεύρι!!! Σκέτη σοκολατένια απόλαυση !!!


Υλικά
•250 γρ. πραλίνα φουντουκιού [νουτέλα]
•4 μεγάλα αβγά


Εκτέλεση
1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς . Σε ένα ταψάκι 17 εκ. περίπου βάζουμε μια λαδόκολα στη βάση και στα τοιχώματα, τη στρώνουμε καλά και τη βουτυρώνουμε με τη βοήθεια ενός πινέλου.
2.Στο μίξερ στη πιο υψηλή ταχύτητα χτυπάμε τα αβγά πολύ καλά, για 6-7′ μέχρι να τριπλασιαστεί ο όγκος τους [το μυστικό σε αυτή τη συνταγή είναι το πολύ καλό χτύπημα και η ενσωμάτωση των αβγών με τη νουτέλα].


3.Σε ένα γυάλινο μπολ βάζουμε τη νουτέλα και τη τοποθετούμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 15-20 δευτερόλεπτα μέχρι να μαλακώσει. Μόλις μαλακώσει προσθέτουμε το 1/3 της ποσότητας των χτυπημένων αβγών και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Μετά προσθέτουμε το άλλο 1/3 των αβγών και συνεχίζουμε με την ίδια διαδικασία μέχρι να ενσωματωθεί καλά όλη η ποσότητα των αβγών. [Τα αβγά να μοιρασθούν οπωσδήποτε σε 3 δόσεις και να ανακατευθούν απαλά].
4.Βάζουμε το μείγμα στο ταψάκι το ισιώνουμε και το ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 20-25′ περίπου. [δοκιμάστε με ένα μαχαίρι αν βγει στεγνό το γλυκό μας είναι έτοιμο].


Αφήνουμε να κρυώσει και το σερβίρουμε.


Nutella-Cake1-JPG1


filenades.gr