Φτιάξτε γρήγορα και εύκολα υγιεινά μπισκότα με σοκολάτα!

Υλικά συνταγής
1/2 φλ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματιόυ 1+1/2 φλ. μαύρη ζάχαρη 1/3 φλ. μελάσα 2 αβγά 1+3/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. σόδα μαγειρική 1 κ.γ. κανέλα 2 πρέζες αλάτι 2 φλ. νιφάδες βρώμης 1/2 φλ. σταφίδες 1 φλ. κουβερτούρα σε σταγόνες.

Εκτέλεση
Σε μπολ χτυπάμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη τη μελάσσα και τα αβγά. Προσθέτουμε το αλεύρι, τη σόδα, την κανέλα, το αλάτι και με κουτάλι ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης , τις σταφίδες και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε. Σε λαμαρίνα με λαδόκολλα βάζουμε κουταλιές από το μειγμα, αραιά γιατί απλώνουν στο ψήσιμο. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο 180C σε αέρα για 10′ μέχρι να ροδίσουν.

Mερίδες: 40
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 10 λεπτά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ετοιμάστε τα πιο γευστικά μάφιν! Δείτε πως!

Τα πιο γευστικά σοκολατοπιτάκια από τον Στέλιο Παρλιάρο

Το μυστικό για την τέλεια γαροδομακαρονάδα – Το υλικό που κάνει τη διαφορά

loading...