Υλικά
2 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε μικρά κομμάτια
500 γρ. μακαρόνια
500 ml κρέμα γάλακτος
300 γρ. φιλέτο μοσχάρι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
2 σκελ. σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε το κρέας σας (το λάδι πρέπει να είναι πολύ καυτό για να μην σας βράσει το κρέας).Προσθέτετε τις μελιτζάνες σας και το σκόρδο ( κομμένο σε λεπτές φέτες ). Όταν αρχίσουν να ροδίσουν τα υλικά σας προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα βρασμένα μακαρόνια .Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε. Προσθέστε άφθονο τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας για παραπάνω γεύση.
govastileto.gr
loading...