Συστατικά
440 γρ. γαρίδες μικρές προβρασμένες, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
120 γρ. παξιμάδι τριμμένο
2 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.γ. μουστάρδα
40 γρ. ούζο
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
6 ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες
2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
2 κ.γ. τζίντζερ σκόνη τριμμένο προαιρετικά
2 κ.γ. γλυκάνισο προαιρετικά
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με ένα κουτάλι σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να ενσωματωθούν καλά και να γίνει ένα ομοιογεννές μείγμα.
Πλάθουμε ομοιόμορφα μικρά κεφτεδάκια 1 εκ σε διάμετρο.
Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μας σε ένα πλατύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά που το έχουμε γεμίσει κατά 1 εκ σε ύψος με ελαιόλαδο το οποίο έχει φτάσει τους 180 βαθμούς θερμοκρασία.
τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μας γυρνώντας τα που και που ώστε να πάρουν ένα ομοιόμορφο χρυσαφένιο χρώμα.
Αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα από το λάδι και τα αφήνουμε να στραγγίσουν σε χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε αμέσως.

akispetretzikis.com

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Καλοκαιρινή τηγανιά από τα χεράκια της Αργυρώς

Κοτόπουλο πανέ με τυριά και λαχανικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Τα πιο ωραία γεμιστά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

«Μπήκε μέσα και προσπάθησε να με…»: Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει την επίθεση που δέχτηκε μέσα στο νοσοκομείο

Χοψονίδου-Σπανούλης: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από την παραμυθένια βάφτιση της κόρης τους

«Δεν έχω συζητήσει με τον ΑΝΤ1, δεν περιμένω τίποτα»: Σε αναμμένα κάρβουνα πασίγνωστη παρουσιάστρια του σταθμού

loading...