Έτσι θα φτιάξεις το πιο ζουμερό και διαίτης μπιφτέκι!
Έχει ελάχιστες θερμίδες και λιπαρά αλλά όλη τη γεύση ενός ζουμερού μπιφτεκιού.
Υλικά συνταγής
1κιλό μοσχαρίσιος άπαχος κιμάς 2 κ.σ βαλσαμικό ξίδι 1 κρεμμύδι τριμμένο 1μεγάλη σφιχτή ντομάτα τριμμένη λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή αποξηραμένη ρίγανη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το σερβίρισμα βραστά ή ψητά λαχανικά ή χόρτα
Mερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 15 λεπτά
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Για καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα σκεπάζουμε τον κιμά και τον αφήνουμε στο ψυγείο για να ενωθούν καλά οι γεύσεις. Πλάθουμε 6 μεγάλα μπιφτέκια. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε ένα-ένα σε σακούλες τροφίμων, καλά κλεισμένες, στην κατάψυξη.
Ψήνουμε σε σχάρα ( κάρβουνα) για 5'-6' από κάθε πλευρά ή τα ψήνουμε σε σχάρα μέσα σε ταψάκι στους 200C για 15'. Ένας εύκολος τρόπος ψησίματος είναι σε αντικολλητικό τηγάνι 5'-6', από κάθε πλευρά, χωρίς λιπαρή ουσία.
argiro.gr
Δείτε ακόμη: Έτσι θα φτιάξετε πεντανόστιμα, νηστίσιμα μπιφτέκια από σουπιές και καλαμάρια!
Δείτε ακόμη: Νηστίσιμες μελιτζάνες παπουτσάκια- Μια άλλη εκδοχή για τη Σαρακοστή!
Δείτε ακόμη: Βρήκαμε την αυθεντική συνταγή της Jack Daniel’s Sauce! Φτιάξτην με μοσχαρίσιο φιλέτο!
Υλικά συνταγής
1κιλό μοσχαρίσιος άπαχος κιμάς 2 κ.σ βαλσαμικό ξίδι 1 κρεμμύδι τριμμένο 1μεγάλη σφιχτή ντομάτα τριμμένη λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή αποξηραμένη ρίγανη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το σερβίρισμα βραστά ή ψητά λαχανικά ή χόρτα
Mερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 15 λεπτά
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Για καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα σκεπάζουμε τον κιμά και τον αφήνουμε στο ψυγείο για να ενωθούν καλά οι γεύσεις. Πλάθουμε 6 μεγάλα μπιφτέκια. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε ένα-ένα σε σακούλες τροφίμων, καλά κλεισμένες, στην κατάψυξη.
Ψήνουμε σε σχάρα ( κάρβουνα) για 5'-6' από κάθε πλευρά ή τα ψήνουμε σε σχάρα μέσα σε ταψάκι στους 200C για 15'. Ένας εύκολος τρόπος ψησίματος είναι σε αντικολλητικό τηγάνι 5'-6', από κάθε πλευρά, χωρίς λιπαρή ουσία.
argiro.gr
Δείτε ακόμη: Έτσι θα φτιάξετε πεντανόστιμα, νηστίσιμα μπιφτέκια από σουπιές και καλαμάρια!
Δείτε ακόμη: Νηστίσιμες μελιτζάνες παπουτσάκια- Μια άλλη εκδοχή για τη Σαρακοστή!
Δείτε ακόμη: Βρήκαμε την αυθεντική συνταγή της Jack Daniel’s Sauce! Φτιάξτην με μοσχαρίσιο φιλέτο!