Η πιο απλή και όμως τόσο απίστευτα γκουρμέ εκδοχή του χοιρινού με κάστανα και κρασί! Ένα γρήγορο, εύκολο φαγητό αλλά και νοστιμότατο για όλη την οικογένεια και φυσικά για τους λάτρεις του καλού φαγητού!

Συστατικά
2 κιλά χοιρινό κρέας κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
2 κιλά κάστανα βρασμένα ή ψημένα και ξεφλουδισμένα
1 ποτηράκι ελαιόλαδο
1 ποτηράκι κρασί
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 ποτήρι χλιαρό νερό

Τρόπος μαγειρέματος
1.Τσιγάρισε το κρέας με το λάδι και το κρεμμύδι και αφού μαραθεί πρόσθεσε το κρασί.
2.Ρίξε το νερό και άφησέ το να βράσει.
3.Όταν μαλακώσει το κρέας και μείνει με λίγο ζουμί, ρίξε τα κάστανα και άφησέ το για ένα τέταρτο να δέσει η σάλτσα του.

ΤIPS: Προτίμησε κομμάτια χοιρινής σπάλας ή ψαρονέφρι για τη συνταγή σου!

Δείτε ακόμη: Έτσι θα φτιάξεις ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ χοιρινό στη γάστρα με κόκκινο αυγολέμονο!

loading...