Από τους πιο γευστικούς και έξυπνους τρόπους για να αξιοποιήσετε εκείνη τη μερίδα έτοιμο κιμά, που έμεινε από τα χθεσινά μακαρόνια.

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
2 φλιτζάνια έτοιμο κιμά για μακαρόνια
3 αβγά
1 φλιτζάνι διάφορα κίτρινα τυριά, τριμμένα
1 φλιτζάνι γάλα
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Δείτε ακόμη: Νόστιμη και εύκολη ζύμη για πίτσα! Δοκιμάστε την!

Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε ελαφρά τα αβγά. Προσθέτετε τον κιμά, τα τριμμένα τυριά, το γάλα και τον μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.

Βήμα 2
Στρώνετε το φύλλο σφολιάτας σε μία ταρτιέρα, ή ένα μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος, καλύπτοντας και τα τοιχώματα.

Βήμα 3
Τρυπάτε τη σφολιάτα σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι και απλώνετε πάνω τη γέμιση. Ψήνετε την τάρτα για περίπου 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα και να σταθεροποιηθεί η γέμιση. Σερβίρετε την τάρτα ζεστή.

Δείτε ακόμη: Σπιτικό κλαμπ σάντουιτς με προσούτο, μετσοβόνε και αβγό

loading...