Κιμαδόπιτα: Ο πιο γευστικός τρόπος να αξιοποιήσεις τον κιμά που περίσεψε (Video)

Κιμαδόπιτα: Ο πιο γευστικός τρόπος να αξιοποιήσεις τον κιμά που περίσεψε (Video)
Από τους πιο γευστικούς και έξυπνους τρόπους για να αξιοποιήσετε εκείνη τη μερίδα έτοιμο κιμά, που έμεινε από τα χθεσινά μακαρόνια.

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
2 φλιτζάνια έτοιμο κιμά για μακαρόνια
3 αβγά
1 φλιτζάνι διάφορα κίτρινα τυριά, τριμμένα
1 φλιτζάνι γάλα
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Δείτε ακόμη: Νόστιμη και εύκολη ζύμη για πίτσα! Δοκιμάστε την!

Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε ελαφρά τα αβγά. Προσθέτετε τον κιμά, τα τριμμένα τυριά, το γάλα και τον μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.

Βήμα 2
Στρώνετε το φύλλο σφολιάτας σε μία ταρτιέρα, ή ένα μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος, καλύπτοντας και τα τοιχώματα.

Βήμα 3
Τρυπάτε τη σφολιάτα σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι και απλώνετε πάνω τη γέμιση. Ψήνετε την τάρτα για περίπου 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα και να σταθεροποιηθεί η γέμιση. Σερβίρετε την τάρτα ζεστή.


Δείτε ακόμη: Σπιτικό κλαμπ σάντουιτς με προσούτο, μετσοβόνε και αβγό