Μία πεντανόστιμη παραλλαγή του γνωστού ιταλικού πιάτου που θα σας ενθουσιάσει! Μία γευστική πανδαισία, που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας και θα το σκέφτεστε μέχρι την επόμενη φορά που θα το μαγειρέψετε.

Θα χρειαστείτε

-Για τη σάλτσα:

-1 κρόκος αυγού

-½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

-1 κονσέρβα αντζούγιες

-Χυμό ½ λεμονιού

-1 κουταλιά της σούπας Ντιζόν

-1 κουταλιά της σούπας Κάπαρη

-1 κουταλιά της σούπας νερό

-Αλάτι

 

Για το καρπάτσιο:

-3/4 αρνίσιο κρέας χωρίς το λίπος, xόνδρους και κόκκαλα, κομμένο σε λεπτές φέτες

-1 μικρό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες

-¼ φλιτζανιού ψιλοκομμένες ελιές

-6 σύκα κομμένα στη μέση και σε λεπτές φέτες

-¼ φλιτζανιού φύλλα εστραγκόν

-¼ φλιτζανιού φύλλα μέντας

-Ξύσμα λεμονιού

-Πιπέρι καγιέν

-Άνθος αλατιού

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athensmagazine.gr

loading...