ΥΛΙΚΑ
10κ.σ. ελαιόλαδο

2κιλά μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος

1 κεφάλι σκόρδο κομμένο οριζόντια στη μέση

1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας

500ml. κόκκινο κρασί

500-700ml. νερό

1 κύβο ζωμό μοσχαριού

150γρ. πανσέτα κομμένη σε κυβάκια

250γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα

2 φύλλα δάφνης

Αλάτι κ πιπέρι

Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα

Πουρέ πατάτας για το σερβίρισμα

Δείτε την εκτέλεση βήμα βήμα στο βίντεο του Youweekly.gr:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έφαγες πολύ τα Χριστούγεννα; Αυτό είναι το μυστικό για να μπεις στο φόρεμα του ρεβεγιόν χωρίς να ζοριστείς!

Η δίαιτα που κάνει θραύση: Φάε σουβλάκι, πίτσα και γύρο και χάσε κιλά!

Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις με το κραγιόν σου και γελάνε οι υπόλοιπες!

loading...