Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με μανιτάρια και πανσέτα
ΥΛΙΚΑ
10κ.σ. ελαιόλαδο
2κιλά μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος
1 κεφάλι σκόρδο κομμένο οριζόντια στη μέση
1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας
500ml. κόκκινο κρασί
500-700ml. νερό
1 κύβο ζωμό μοσχαριού
150γρ. πανσέτα κομμένη σε κυβάκια
250γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι κ πιπέρι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Πουρέ πατάτας για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση βήμα βήμα στο βίντεο του Youweekly.gr:
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:
Έφαγες πολύ τα Χριστούγεννα; Αυτό είναι το μυστικό για να μπεις στο φόρεμα του ρεβεγιόν χωρίς να ζοριστείς!
Η δίαιτα που κάνει θραύση: Φάε σουβλάκι, πίτσα και γύρο και χάσε κιλά!
Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις με το κραγιόν σου και γελάνε οι υπόλοιπες!
10κ.σ. ελαιόλαδο
2κιλά μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος
1 κεφάλι σκόρδο κομμένο οριζόντια στη μέση
1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας
500ml. κόκκινο κρασί
500-700ml. νερό
1 κύβο ζωμό μοσχαριού
150γρ. πανσέτα κομμένη σε κυβάκια
250γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι κ πιπέρι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Πουρέ πατάτας για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση βήμα βήμα στο βίντεο του Youweekly.gr:
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:
Έφαγες πολύ τα Χριστούγεννα; Αυτό είναι το μυστικό για να μπεις στο φόρεμα του ρεβεγιόν χωρίς να ζοριστείς!
Η δίαιτα που κάνει θραύση: Φάε σουβλάκι, πίτσα και γύρο και χάσε κιλά!
Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις με το κραγιόν σου και γελάνε οι υπόλοιπες!