Φτιάξτε τις πιο νόστιμες και τραγανές πατάτες με παρμεζάνα!

Φτιάξτε τις πιο νόστιμες και τραγανές πατάτες με παρμεζάνα!
Αυτές οι πατάτες είναι το τέλειο σνακ ή ορεκτικό! Λατρεύουμε να τις βουτάμε σε sour cream, ή κέτσαπ!

Για τις πατάτες θα χρειαστείτε:

4 ‏Μεσαίες πατάτες
4 κ.σ. ‏Ελαιόλαδο
1/4 κ.γ. ‏Σκόρδο σε σκόνη , κρεμμύδι σε σκόνη , πιπέρι , αλάτι
1/2 κ.γ. ‏Μαϊντανός
4 κ.σ. ‏Φρέσκια παρμεζάνα

Εκτέλεση



Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230 C και βάλτσε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί.

Κόβετε πατάτες σε λεπτές φέτες 0,6 εκ. και ανακατεύετε με το ελαιόλαδο , το σκόρδο και το κρεμμύδι σε σκόνη , το αλάτι και 2 κ.σ. παρμεζάνα.

Ψήνετε τη μια μεριά για 30′ ή μέχρι να γίνει καφέ και γυρίζετε τις πατάτες μετά από 15 λεπτά.
Μόλις πάρουν ένα καφέ χρώμα πασπαλίζετε με άλλες 2 κ.σ. παρμεζάνας και ψήνετε μέχρι να λιώσει το τυρί.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μια συνταγή που θα σας ξετρελάνει: Λαζάνια με κιμά και κρέμα τυριών!

Cheesecake με επικάλυψη σοκολάτας και κομμάτια καραμέλας!

H συνταγή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για σπιτικά τσιπς!