Αυτή τη συνταγή την αγαπώ γιατί είναι εύκολη, γρήγορη και για όλες τι ώρες!

Μπορείς να τη φας σαν πρωινό και να σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας ή ακόμη και σαν κυρίως γεύμα, αφού η πλούσια γεύση της θα σε χορτάσει σίγουρα. Το τσένταρ είναι ένα τυρί που λιώνει υπέροχα και συνδυάζεται φανταστικά με τα αυγά και το τραγανό μπέικον.

Δοκίμασέ την και θα με θυμηθείς.

Θα χρειαστείς:
4 αυγά
1 φλ. τσένταρ τριμμένο
4 φέτες μπέικον
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Η διαδικασία είναι πανεύκολη:
Ξεκινάμε με το μπέικον, το οποίο αφού το ψιλοκόψουμε, το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι που καίει πολύ, χωρίς καθόλου λάδι. Έτσι γίνεται τραγανό και πεντανόστιμο!

Σκουπίζουμε το τηγάνι και το αφήνουμε στην άκρη.

Σ’ ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μας, με αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.

Στο ίδιο μπολ, ρίχνουμε το τυρί και το μπέικον κι όλα μαζί στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε απ’ τη μία μεριά της ομελέτας σε μέτρια θερμοκρασία και μόλις είναι έτοιμη, αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου και τη ρίχνουμε πίσω στο τηγάνι, ψήνοντας την άλλη μεριά.

Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με λίγο ακόμη τσένταρ!

Απλά… πεντανόστιμη 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

5 απίστευτα κολπάκια για να δείχνεις αδύνατη!

Shop it! Βρήκαμε τα πιο ωραία παλτό για κάθε budget – Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

Δίαιτα 7 ημερών με μήλο και γιαούρτι! Απίστευτα αποτελέσματα!

loading...