Εύκολο, γρήγορο και προπαντός νόστιμο σνακ!

Υλικά
8 πιτάκια για πίτσα ή μίνι πιτούλες για σουβλάκι
1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
1 κουτ. γλυκού βασιλικό, ξερό
200 γρ. μοτσαρέλα, θρυμματισμένη
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
φύλλα φρέσκου βασιλικού για το σερβίρισμα

Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Στρώνετε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και απλώνετε τα πιτάκια.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη σάλτσα ντομάτας, τον ξερό βασιλικό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μοιράζετε τη σάλτσα επάνω στα πιτάκια και την απλώνετε με ένα κουτάλι. Σκορπάτε τη μοτσαρέλα και ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνετε τα πιτσάκια για 15 λεπτά μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
Βγάζετε τη λαμαρίνα από το φούρνο, σκορπίζετε τα φύλλα βασιλικού και σερβίρετε αμέσως.

Πηγή: olivemagazine.gr


 

Δείτε ακόμη: Κρουασάν γεμιστά με τυρί, μπέικον και ομελέτα, μια εύκολη και νόστιμη συνταγή!    Δείτε ακόμη: Φιλέτο Μοσχαρίσιο με Jack Daniels σως: Δοκίμασε κι εσύ την υπέροχη αυτή συνταγή!  Δείτε ακόμη: Πάστα φλόρα αλμυρή με σπανάκι! Δοκιμάστε κι εσείς την νόστιμη αυτή συνταγή! 

loading...