Σπέσιαλ και νηστίσιμη καβουροσαλάτα!

Σπέσιαλ και νηστίσιμη καβουροσαλάτα!
Υλικά
Για 2-4 άτομα

4 πακέτα sticks κατεψυγμένη καβουρόψυχα εμπορίου
2 μεγάλα καρότα
2 μεγάλες κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 πρέζα Αλάτι
1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση
Αφήνουμε να βράσει για πέντε λεπτά η καβουρόψιχα. Στη συνέχεια την κόβουμε σε λωρίδες με τα χέρια μας και τις περνάμε από σουρωτήρι.

Τρίβουμε το καρότο στον τρίφτη και έπειτα το βράζουμε για πέντε λεπτά και το περνάμε από το σουρωτήρι. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.

Στραγγίζουμε όλα τα υλικά μας, αναμειγνύουμε την καβουρόψιχα, το καρότο, το αλάτι, το πιπέρι, τον μαϊντανό και τη μαγιονέζα.

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε λαγάνα με τα χεράκια σας!Δείτε ακόμη: Λαχταριστοί ουζομεζέδες: Ότι πρέπει για την Καθαρά Δευτέρα!